Més públic visitant i més expositors a la darrera edició del “Sant Joan florit i artesà” que va tenir lloc ahir diumenge

L’Associació de Veïns de Sant Joan va organitzar, ahir diumenge dia 21 de maig, la tradicional activitat “Sant Joan Florit i Artesà”, l’exposició de flors i plantes al nucli antic d’aquest popular barri palamosí.

Un any més l’activitat va ser tot un èxit augmentant el nombre de públic visitant que va omplir els carrers més cèntrics del nucli de Sant Joan on s’ubicaven els expositors i les activitats d’aquesta proposta que va tenir lloc de manera ininterrompuda entre les 10 del matí a les 20 h de la tarda.

Precisament en aquesta nova edició l’organització ha doblat el nombre de parades participants, que de la vintena de la darrera edició s’ha passat a les cinquanta d’enguany. Es tracta de parades d’artesania i art floral que es van ubicar en els principals carrers del nucli de Sant Joan, amb la plaça Major com a punt central. Enguany també s’han incorporat més carrers que s’han ambientat temàticament amb art floral i decoratiu.

El “Sant Joan Florit i Artesà” també va comptar amb tallers de puntes, patchwork, scrapbook o pintura. A banda de les activitats florals i artesanals l’Associació de Veïns va organitzar altres activitats paral•leles, com el lliurament de premis del concurs de redacció organitzat per la biblioteca El Caliu o el repic de les campanes de l’església de Santa Eugènia.

Un any més es va comptar durant tot el dia amb espectacles musicals i de dansa i com a novetat cal destacar la incorporació de les passejades amb poni adreçades als infants. L’activitat va incloure la tradicional arrossada popular que va realitzar la Colla Gegantera de Palamós i que es va servir a partir de les 14 h a la plaça Major.

La proposta “Sant Joan Florit i Artesà” ha celebrat enguany la seva tretzena edició després que s’iniciés l’any 2004 coincidint amb els actes de celebració que Sant Joan va dedicar al Pubillatge de la Sardana.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/04/2024

Relacionades per entitat