Millora de l’espai central del parc dels Països Catalans

Els operaris de la Brigada Municipal han enllestit les obres de millora de l’espai central del parc dels Països Catalans, en l’extrem del qual es troben situats els equipaments de la biblioteca Lluís Barceló i Bou, per un costat, i la Casa Montaner, per l’altra, on s’ubiquen el Servei d’Arxiu Municipal, i la seu administrativa del Museu de la Pesca i de l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme.

El projecte que ara s’ha executat ha permès ampliar l’espai diàfan central del parc, reduint els parterres enjardinats existents que queden situats als laterals, creant una zona central àmplia, d’uns 180 m2, que amb una forma rectangular millora la visual i la connexió entre els dos equipaments de la Biblioteca i la Casa Montaner.

Les tasques realitzades s’han basat en la retirada de la part dels parterres que ocupaven la zona central del parc, el desmuntatge de les llambordes i del sistema de reg, la realització d’una nova base de formigó i finalment la col•locació de llambordes en tot l’àmbit afectat.

Una reclamació dels veïns
Aquesta millora ha estat reclamada pels veïns de l’entorn del parc, que demanaven reconvertir la zona enjardinada d’aquest àmbit en benefici de poder ampliar l’espai central perquè pugui ser dedicat a la utilització pública i la realització d’activitats.

En un d’aquests laterals enjardinats cal sumar-hi la instal•lació, ja existent, d’un parc infantil, que en els darrers anys ja va ser renovat amb la ubicació de terra anti-impacte al global de la seva superfície de 220m2, així com la instal•lació de diversos jocs nous.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/07/2024

Relacionades per entitat