Neix l’Associació de Taxis de Palamós, Calonge i Sant Antoni

Amb l’objectiu de sumar esforços i millorar la qualitat del servei, aquest matí s’ha presentat la nova Associació de Taxis de Palamós, Calonge i Sant Antoni, formada per 16 taxis dels dos municipis.

La nova associació agrupa una flota més extensa i renova el funcionament del servei amb una nova aplicació mòbil i una centraleta d’atenció al client. D’aquesta manera el territori que conformen els municipis de Palamós i de Calonge i Sant Antoni funcionarà com si fos un sol territori, amb una àrea geogràfica integrada i amb tarifes unificades a nivell de cada municipi.

A partir de demà 1 de juny entra en funcionament la nova aplicació (elTaxi) que permetrà gestionar més fàcilment la reserva de taxi. Aquesta aplicació també estarà integrada amb un sistema europeu de reserva de taxi, de manera que les persones d’altres països de la Unió Europea no caldrà que es tornin a descarregar l’aplicació quan arribin a Palamós o a Calonge i Sant Antoni. A més, l’associació posa a disposició un nou i únic número de telèfon (681 400 000) per a la reserva de taxi que tindrà atenció telefònica professional les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any.

L’Associació de Taxis de Palamós, Calonge i Sant Antoni s’ha presentat aquest matí a la placeta d’Es Monestrí, i ha comptat amb la presència del president de l’Associació, Josep Navarro, i dels regidors de mobilitat de Palamós, Alfons Bartolomé, i de Calonge i Sant Antoni, Albert Ros.

El president de la nova associació, Josep Navarro, ha explicat que “aquest nou projecte uneix esforços i permet disposar d’una flota de taxis més extensa i un servei renovat que suposarà una millora pels usuaris”.

El regidor de mobilitat de l’Ajuntament de Palamós, Alfons Bartolomé, ha destacat que “aquest servei serà més pràctic per la ciutadania i que permetrà sumar la flota de vehicles dels dos municipis”.

Per la seva part Albert Ros, regidor de mobilitat de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha explicat que “amb aquest servei integrat hi guanyem tots” i ha afegit que la suma d’esforços “permet integrar aquest servei de transport que s’afegeix a la integració del servei de bus que ja fa temps que funciona”.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp