Neteja en profunditat dels carrers del barri vell de Palamós amb l’aplicació d’un servei amb màquina decapadora

L’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palamós ha incorporat per aquest estiu la neteja en profunditat dels carrers del barri vell de Palamós amb l’aplicació d’un servei amb màquina decapadora.

Neteja dels greixos i els olis
El procés que es duu a terme permet la neteja dels greixos i els olis que taquen el paviment dels carrers, mitjançant l’aplicació d’aigua calenta a 80 graus i a una alta pressió.

Aquest sistema de neteja en profunditat s’aplica durant els mesos de juliol i agost i es realitza a la zona del barri vell de Palamós, on s’ubiquen molts establiments comercials i de restauració del municipi, dins un àmbit molt freqüentat durant l’estiu.

Les tasques es realitzen en diferents jornades que es reparteixen durant aquests dos mesos treballant durant prop de sis hores contínues, i per trams, en els diversos carrers del barri vell.

Reforç de neteja durant l’estiu
L’Ajuntament de Palamós ha inclòs aquest servei dins el reforç extraordinari de neteja que es desplega al municipi durant l’estiu.

Aquest augment de les tasques de neteja, basades en l’increment d’operaris i de la freqüència de serveis, s’allargarà fins al 31 d’agost, coincidint amb el període de màxima ocupació al municipi.

El reforç extraordinari de neteja que ha contractat l’Ajuntament de Palamós per aquest estiu també s’inclou l’augment del servei de reg de carrers; així com el reforç amb aigua a pressió per a la neteja de les voreres, i la neteja exterior de contenidors i el seu entorn.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp