Neus Mar fa un homenatge a les dones cantants en el seu concert de dissabte al Teatre La Gorga

El proper dissabte 4 de setembre Joventuts Musicals de Palamós programa un nou concert, que en aquest cas té com a protagonista la cantant Neus Mar.

Aquesta actuació tindrà lloc al Teatre La Gorga, a partir de les 20 h, i forma part del cicle “Estiu a l’Arbreda”. Precisament el concert s’havia de realitzar en aquest parc del municipi, però per raons logístiques l’organització l’ha traslladat al teatre de Palamós.

“Heroïnes”
El concert de dissabte de Neus Mar es titula “Heroïnes”, i vol ser un homenatge a dones cantants tan diferents com Ana Belén, Soledad Giménez, Noa, Ana Torroja, Edith Piaf, o Judith Neddermann, entre altres. Dones que l’han influït i que admira per la seva veu, per la seva manera d’interpretar i de transmetre, pel que han significat socialment o per com s’han definit personalment.

L’espectacle esdevé també un retrobament de la cantant palafrugellenca amb el músic Nito Figueras que s’ha encarregat dels arranjaments de les peces del concert i que acompanya a la Neus Mar al piano, juntament amb els músics Pedrito Martínez, al baix elèctric; i Ferran Guillamet, a la bateria.

El treball que ha realitzat Nito Figueras de les cançons d’aquest concert, ha fet possible un procés de transformació de cada un dels temes pensant en tot moment en la personalitat musical de la Neus Mar. Els seus arranjaments transiten per les rutes del pop i del jazz, i així els fa únics i diferents, sorprenents i especials però sense perdre la seva essència.

El repertori del concert “Heroïnes” inclou cançons tan conegudes com: La vie en rose, Mujer contra mujer, Vestida de nit, A quién le importa, Alma de blues o Gracias a la vida.

Les localitats per a poder assistir al concert de la cantant Neus Mar es poden trobar al web: lagorga.cat. El preu per a l’entrada general és de 15 euros, mentre que per als socis de Joventuts Musicals i els menors de 18 anys és de 5 euros.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat