Neus Mar, Tània Matas, Peix Fregit i Palamós Gospel Choir, se sumen al concert solidari que diumenge organitza Creu Roja Palamós

L’Assemblea local de Creu Roja a Palamós ja ho té tot a punt per a la realització de la 9a edició del concert solidari “Tu ho fas possible”, que tindrà lloc el proper diumenge vinent, dia 22 d’octubre, a les 18 h, al Teatre La Gorga.

Per aquesta ocasió el concert comptarà amb la participació d’un ampli ventall de músics i conjunts del prestigi i la popularitat. Es tracta de la cantant Neus Mar, la soprano Tània Matas, així com el grup d’havaneres Peix Fregit i la formació coral Palamós Gospel Choir.

Tots els beneficis que es recullin en aquest concert es destinaran íntegrament a poder finançar projectes contra la pobresa i l’exclusió social, que Creu Roja Palamós duu a terme al territori.

Entrades anticipades

Les localitats per a poder assistir al concert solidari “Tu ho fas possible” es poden adquirir anticipadament al web: www.lagorga.cat, i el seu preu és de 12 €.

Les entrades també es podran retirar presencialment el mateix dia del concert, a partir de les 17 h, a les taquilles del Teatre La Gorga.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp