Nou èxit de la campanya de Teatre per a Escolars a Palamós

L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palamós i les escoles del municipi han finalitzat aquest mes de maig la dissetena edició de la Campanya de Teatre Escolar, que es va iniciar el passat mes de novembre.

Aquesta activitat dirigida a tots els alumnes de les escoles d’infantil, primària i d’educació especial del municipi (de I3 fins a 6è) té com a objectiu potenciar els hàbits de participació i consum cultural entre els més joves, apropant-los al món del teatre, així com a altres arts escèniques entre les quals destaquen els espectacles de música, dansa o circ.

La proposta cultural de Teatre Escolar es divideix en tres sessions que coincideixen amb els tres trimestres del curs escolar. La primera sessió té lloc durant el mes de novembre, la segona el mes de gener, i la tercera i darrera, durant el maig.

Mil nou-cents alumnes han participat de l’activitat
L’activitat escènica ha permès que un total de mil nou-cents alumnes de les escoles del municipi hagin tingut l’oportunitat d’apropar-se a les arts escèniques, amb una programació d’espectacles pensats especialment per a ells i que s’han dut a terme al Teatre La Gorga de Palamós.

L’objectiu és oferir als mestres una eina diferent per a poder treballar aspectes dels projectes curriculars i al mateix temps oferir als escolars la possibilitat de presenciar, conèixer i gaudir a Palamós d’espectacles que abastin, en la mesura del possible, tot el ventall de les arts escèniques i la música: teatre de text, teatre musical, teatre de titelles, dansa, així com també altres gèneres diversos de les arts en viu com circ, pallassos o màgia.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat