Nou pla d’arranjament de panots a diversos carrers del barri Vell

L’Ajuntament de Palamós realitza aquesta setmana l’arranjament de diversos trams de panots que es troben situats en diferents carrers de tot l’ambit del barri Vell.

Aquesta actuació és a càrrec d’operaris d’una empresa especialitzada, i se centra en l’arranjament d’aquelles petites zones de panots que presenten desperfectes, que amb el temps i el pas de vehicles han quedat parcialment enfondrats o descalçats de la base i creen desnivells en el paviment.

Les tasques s’han iniciat pels carrers de Roger de Llòria i el de Sardenya, i seguiran en altres punts del barri, amb la previsió de poder arranjar un global de 80m2 de panots, que actualment es troben en mal estat.

L’objectiu d’aquesta actuació és garantir la durabilitat de l’arranjament en el temps, per assegurar la màxima consistència de la reparació. El cost d’aquest projecte és d’uns 10.800 euros.

Programa de manteniment i millores de la via pública
Totes aquestes actuacions formen part del programa de manteniment i millores de la via pública que durant l’any realitza l’Ajuntament de Palamós, mitjançant la Brigada Municipal o empreses especialitzades subcontractades, i amb el qual es prioritza la rehabilitació i millora de voreres, places, carrers i espais públics de la vila.

Durant la setmana passada es va executar una actuació de millora d’un tram de vorera del carrer d’Àngel Guimerà, davant la zona industrial.

Aquest projecte també s’inclou dins el programa de manteniment de la via pública, i ha permès l’enderroc del paviment existent en aquesta vorera, molt malmès, i la posterior reposició amb formigó de tot el ferm.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Urbanisme i Via Pública

Relacionades per entitat