Nova edició de la “Mostra del Disc Antic” amb la participació d’una quinzena d’expositors

Palamós obrirà aquest dissabte, 11 de maig, la 5a edició de la “Mostra del Disc Antic”, que organitzada per l’entitat palamosina AMS Club de Fans 60’s, 70’s 80’s, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palamós.

L’activitat tindrà lloc al carrer de Cervantes i al primer tram de la plaça dels Arbres (coincidint amb l’accés al carrer Major) de les 10 a les 21 h, i comptarà amb la participació d’una quinzena de parades de professionals d’aquest sector, provinents d’arreu de Catalunya.

Aquests expositors s’ubicaran al carrer de Cervantes, i permetran al públic visitant la compra de tota mena de materials relacionats amb la música, destacant els CD, vinils, reproductors o instruments musicals, entre altres.

A aquesta activitat se li sumarà la realització d’un vermut popular, a partir de les 11 h, que es complementarà amb la música dels 60’s, 70’s 80’s que punxaran discjòqueis que havien treballat en discoteques i sales de festa de la Costa Brava. Es tracta concretament de Pasqual Muñoz (ex Las Vegas) i Joan Fernández (ex Marinada).

El programa de la 5a edició de la “Mostra del Disc Antic” inclourà també el concert de la formació Dex’s Band, que s’iniciarà a les 18:30 h, i que es complementarà amb una botifarra popular.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp