Obert el període d’inscripcions per als nous cursos gratuïts de formació professional a Palamós

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palamós ha obert el període d’inscripcions per a poder participar a dos cursos de formació professional que s’iniciaran a partir de la setmana que ve al municipi.

Es tracta concretament d’un curs especialitzat en peixateria i d’un altre destinat a la formació d’auxiliars de manteniment nàutic. Aquests cursos, totalment gratuïts, inclouen tant la part teòrica de la formació com la pràctica, que es realitza en les empreses i organismes col•laboradors.

El curs d’especialista en peix s’iniciarà el proper dijous 23 de gener, en 18 sessions teorico-pràctiques i 15 més de pràctiques a l’empresa, que tindran lloc en horari de matí, de 9 a 13 h. El curs d’auxiliar de manteniment nàutic s’iniciarà el 9 de març, també en horari de 9 a 13 h, i amb el mateix número de sessions que el primer.

Pel que fa al programa d’activitats d’informàtica per a la recerca de feina (nivell inicial, mig o avançat), s’iniciarà el mes de febrer, amb data a concretar, en horari de matins de 9.30 a 13 h.

Les persones interessades a participar en algun d’aquests cursos, han de ser majors de 16 anys, estar empadronades a Palamós i inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya. Poden fer la seva inscripció a l’Àrea de Promoció Econòmica, de dilluns a divendres de 10 a 14h, a la Casa Montaner, situada al Parc dels Països Catalans, 3. Per a més informació, poden trucar al 972600380 o enviar un correu electrònic a: orientacioprofessional@palamos.cat.

Aquesta activitat formativa forma part del projecte ‘Treball als barris’ i compta amb el suport del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat