Obertes les inscripcions per a poder participar al Campus Jove d’Estiu que té lloc a Palamós

Des del dia 10 de juliol fins al 4 d’agost de 2017, les dependències de l’Aula d’Aprenentatge a Palamós, acolliran la 13a edició del Campus Jove d’Estiu adreçat a joves de 14 a 17 anys.

El Campus Jove d’Estiu esdevé una activitat lúdica i formativa organitzada pel Departament de Joventut de l’Ajuntament de Palamós i realitzada pels formadors i monitors de l’Escola d’educadors en el lleure l’Empordà.

Per a totes les persones interessades a participar-hi ja s’han obert les inscripcions, que cal formalitzar adreçant-se al Punt Jove de Palamós (carrer de Santa Marta, 6, tel: 972 31 37 39) o bé directament al web www.premonitors.cat, on podran trobar tota la informació de l’activitat.

Aquesta proposta proporciona als seus participants una doble certificació corresponent al curs d’Iniciació a l’Educació en el Lleure i al d’Iniciació a les activitats al Medi Natural, que acreditaran 30 hores de formació en cadascun d’ells.

El curs d’Iniciació al Lleure té dos nivells en funció de l’edat dels participants, Premonitors fins a 16 anys i Ajudants de monitors per als majors de 16 anys. El curs d’Iniciació al Medi Natural és igual per a tothom.

Pel que fa a les activitats que s’inclouran en aquests dos cursos en el Campus Jove d’Estiu els alumnes les hi trobaran fusionades i entre elles destaquem les excursions en bicicleta, la iniciació al senderisme, al caiac o a la pràctica del snorkel.

També es treballaran els jocs, els tallers, i les dinàmiques, entre altres activitats d’educació en el lleure, des del punt de vista de la programació i l’organització de les mateixes, la qual cosa permetrà una visió àmplia i anticipada per als futurs monitors i monitores d’educació en el lleure.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

20/02/2024

Relacionades per entitat