Obertes les inscripcions per als cursos gratuïts de formació professionalitzadora a Palamós

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palamós ha obert el període d’inscripcions per a poder participar a dos cursos de formació professional que s’iniciaran a partir d’aquest mes de gener al municipi.

Es tracta concretament d’un curs especialitzat en peixateria i d’un altre destinat a la formació d’auxiliars de manteniment nàutic. Aquests cursos són totalment gratuïts i inclouen tant la part teòrica de la formació com la pràctica ambdues en format presencial, que es realitza en empreses i organismes col·laboradors.

El curs d’especialista en peix s’iniciarà el proper 17 de gener, en horari de matí, de 9 a 13 h, de dilluns a divendres. Aquest curs tindrà un total de 184 hores lectives i alguns dels seus continguts seran aprendre a manipular i preparar el peix per a la venda, conservació o per a la cuina. També s’inclou la formació de manipulació d’aliments.

El curs d’auxiliar de manteniment nàutic s’iniciarà el 20 de febrer, en el mateix horari, de 9 a 13 h, i amb una durada lectiva de 152 hores. Els interessats aprofundiran en el manteniment d’embarcacions, aprendran maniobres bàsiques, hivernatge o els serveis a port.

Les persones interessades a participar en algun d’aquests cursos, han de ser majors de 16 anys, estar empadronades a Palamós i inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya. Poden fer la seva inscripció a l’Àrea de Promoció Econòmica, de dilluns a divendres de 10 a 14h, al carrer Santa Marta, 6. Per a més informació, poden trucar al 972600380 o enviar un Whatsapp al 670 22 75 39, o bé consultar el web promocioeconomica.palamos.cat.

Paral·lelament, l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palamós, ofereix també un servei d’orientació i acompanyament en la recerca de feina i de suport amb les noves tecnologies, amb activitats d’informàtica que ja estan en marxa, en horari de matins de 9.30 a 13 h.

Aquestes accions formen part del projecte ‘Treball als barris’ i compta amb el suport del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp