Palamós acollirà aquest cap de setmana la Copa d’Espanya Internacional de Veterans de Judo

Palamós acollirà aquest dissabte 25 de maig la segona edició de la Copa d’Espanya Internacional de Veterans de Judo, enguany batejada també amb el nom ‘Trofeu Vila de Palamós’ i organitzada pel Club Judo Palamós.

Està previst que siguin uns 90 judoques, homes i dones, a partir de 30 i fins els 84 anys els qui participin en aquesta prova esportiva que tindrà lloc dissabte a partir de les 15 h al Pavelló Municipal d’Esports de Palamós.

La Copa d’Espanya forma part d’un circuit puntuable amb el qual els i les judoques poden optar després a participar a la Copa d’Europa. Per aquesta raó, la Copa d’Espanya Internacional de Veterans Trofeu Vila de Palamós, és també una prova internacional que comptarà amb la participació d’esportistes procedents de Catalunya i la resta de l’Estat com també de països com França, Corea del Sud, Lituània, Alemanya i Ucraïna.

Del Club Judo Palamós, participaran al torneig els judoques José Contreras, finalista en l’edició passada de la Copa d’Espanya i podi en campionats nacionals en diverses ocasions, i Cristian Cao.

Entre els noms internacionals destaca la presència de Màrius Paskevicius, Campió del Món de Judo i atleta olímpic, que participarà a Palamós com a entrenador dels judoques de la Selecció Lituana de Judo.

35 anys de judo a Palamós

El Club Judo Palamós va néixer l’any 1989, moment en què es va constituir com a entitat esportiva al municipi, tot i que des de l’any 1975 ja es practicava aquest esport a Palamós. Actualment és un club reconegut per la Federació Catalana de Judo i la Real Federación Española de Judo y Deportes Asociados.

L’entitat palamosina especialitzada en les arts marcials està formada per una escola esportiva que abarca judoques de totes les edats, amb categories que van d’infantil fins a veterans.

El Club Judo Palamós està ubicat físicament al Dojo Esportiu, a la zona Esportiva Josep Massot i Sais de Palamós, just al costat del camp de futbol annex. Ofereix classes els dilluns i dimecres, per a infants, joves i adults, i divendres, només per adults, en horari de tardes.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Esports

12/07/2024

Relacionades per entitat

No s'ha trobat cap notícia.