Palamós acollirà divendres la presentació oficial del llibre de l’exjugador del FCB Julio Alberto, en un acte inclòs dins el MIC’16

Aquest divendres dia 25 de març tindrà lloc al teatre La Gorga de Palamós la primera de les conferències que des del Torneig Internacional de Futbol Base MIC – Mediterranean International Cup (MIC) s’organitzaran a partir d’aquest any dins l’oferta d’activitats que aquesta destacada competició esportiva realitza al municipi de Palamós.

L’acte, totalment gratuït i obert a tothom, tindrà lloc a partir de les 19.30 h, amb aquesta primera conferència que encetarà el reconegut exjugador del FC Barcelona, Julio Alberto Moreno.

En aquesta ocasió el que va ser lateral esquerra del Barça a la dècada dels 80, farà la presentació oficial i primera del seu llibre “Nunca recordaré haber muerto”, una autobiografia mitjançant la qual repassa la seva carrera esportiva i la seva vida personal.

Aquest llibre ha estat realitzat de manera conjunta amb l’escriptora, Consuelo García del Cid, la qual també serà present a l’acte de divendres a Palamós. Aquest treball desvetlla aspectes desconeguts del seu pas professional pel futbol (Atlètic de Madrid, FC Barcelona i selecció espanyola) destacant els moments més difícils de la seva vida així com els valors que el van ajudar a sortir d’aquestes situacions.

Amb el FC Barcelona Julio Alberto va aconseguir dos títols de Lliga, tres Copes del Rei, dues Copes de la Lliga, una Supercopa d’Espanya y una Recopa d’Europa.

L’oferta esportiva a Palamós del MIC’16
A banda d’aquesta conferència cal destacar que l’oferta esportiva a Palamós del MIC’16 s’iniciarà demà dimecres als camps de futbol de la zona esportiva “Josep Massot i Sais” acollint durant tota aquesta setmana a Palamós una cinquantena de partits de la competició aleví i les finals de dissabte, que tenen lloc a l’estadi Palamós-Costa Brava, de futbol 7 i futbol 11; la final femenina absoluta; i la final MIC integra.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp