Palamós acollirà la 4a edició del festival Amb So de Cobla, del 4 al 8 d’agost

Palamós acollirà del 4 al 8 d’agost la quarta edició del festival Amb So de Cobla, l’únic festival de cobla de Catalunya, que referma el seu compromís amb la producció destinada a divulgar el so de la cobla amb l’objectiu de situar-la en un lloc central de la creació contemporània.

L’objectiu del festival és transgredir i presentar els instruments de la cobla catalana en nous formats musicals. Com a principal novetat d’enguany, la cobla es fusiona amb una disciplina artística com és el circ, un fet totalment inèdit que es podrà veure a l’espectacle Circ & Cobla.

En aquesta quarta edició, Amb So de Cobla comptarà amb les actuacions de Petitet i la seva orquestra simfònica, que fusionarà la cobla amb la rumba, i la de Pau Alabajos amb la Cobla Bisbal Jove, on es podrà gaudir de la capacitat de la cobla per reinterpretar i rearranjar els temes del cantautor valencià a l’espectacle Viure.

Pere Martínez, la Cobla Marinada i Vicens Martín presentaran l’espectacle LLUM, cançons, poemes i lluita. Així mateix, el festival obre fronteres i comptarà amb els espectacles de la portuguesa Névoa amb La Cobla de Farners, i de les belques Formiga and Cigale amb La Principal de Tarragona.

Complementarà el cartell la Cobla Els Montgrins i La Principal de La Bisbal que oferiran el 20è concert de la Costa Brava, Memorial Ricard Viladesau, i l’espectacle Som Terres de l’Ebre de la Cobla Ciutat d’Amposta. Tots els espectacles que se celebraran seran gratuïts per al públic.

El festival se centra en un únic escenari situat al passeig de les Pites de Palamós, al Pedró, per tal de tenir un control rigorós de l’aforament i per assegurar el compliment estricte de totes les mesures de prevenció sanitàries.

Amb So de Cobla arriba a la seva quarta edició amb la voluntat de consolidar un projecte inspirat per l’Agrupació Sardanista Costa Brava de Palamós, acollit i impulsat per la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Cultural, gestionat per l’Ajuntament de Palamós, amb el suport de la Diputació de Girona i la col•laboració de la Confederació Sardanista de Catalunya.

Concerts gratuïts
Tots els concerts de la 4ª edició d’Amb so de cobla són gratuïts, excepte el Concert de la Costa Brava Memorial Ricard Viladesau, amb Els Montgrins i La Principal de La Bisbal.

Per a tots ells caldrà adquirir entrada prèvia, a través del web lagorga.cat, ja que l’aforament és limitat i les entrades numerades per a poder mantenir les distàncies, protocols i mesures de seguretat sanitàries requerides.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/07/2024

Relacionades per entitat