Palamós acollirà la primera edició de les Jornades ONES per a noves empreses i startups

Palamós acollirà aquest proper divendres 30 de setembre i dissabte 1 d’octubre la primera edició de les Jornades ONES (Oportunitats Noves Empreses i Startups), la trobada anual entre inversors, business angels, noves empreses i startups de l’àrea d’influnència de la Costa Brava i de comarques gironines.

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palamós ha col·laborat en l’organització d’aquest esdeveniment juntament amb l’Epicentre, l’espai socio-cultural i econòmic de coworking, situat al carrer d’Arnau Sa Bruguera, 4 de Palamós, espai on tindran lloc les jornades.

Tot i que aquesta serà la primera edició, les Jornades ONES neixen amb vocació anual amb l’objectiu de posar en contacte el talent de petits emprenedors i empreses pre-llavor i llavor de la zona que tot just inicien el seu recorregut per a connectar-los amb inversors que aposten justament per aquestes empreses emergents. Posar en valor el talent jove i alhora teixir una xarxa de contactes creant sinergies és una de les finalitats d’aquest esdeveniment.

Les Jornades ONES tindran lloc divendres 30 de setembre i dissabte 1 d’octubre. La primera jornada estarà dirigida especialment a les empreses emergents i startups i als possibles inversors que, a banda de valorar el talent i teixir una xarxa de contactes a través de les trobades, podran assistir a les diferents ponències organitzades amb experts del sector i empresaris potencials.

Alguns dels noms destacats d’aquestes xerrades seran Roger Pastor, cofundador de Pangea Reality, de realitat augmentada; Martí Pàmies, cofundador de Vico, sistema d’intercanvi electrònic d’informació clínica; o Pep Sánchez, cofundador de Meristation, revista online de vídeojocs número 1 mundial de parla hispana.

Pel que fa al dissabte 1 d’octubre, la jornada serà gratuïta i estarà oberta al públic en general en horari de 9 a 17 h. Tothom qui ho desitgi podrà visitar l’exposició de les startups i empreses emergents per conèixer les noves idees.

Dissabte tindrà lloc una taula rodona, també oberta a tota la ciutadania, amb ponents i emprenedors del món econòmic, cultural i social que exposaran els seus projectes i la seva experiència en les startups, com Josep Vizcaíno, fundador de l’Àrea66, plataforma de competicions professionals de vídeojocs, o Teresa Ferrés, cofundadora de TwinApp i de la Cooperativa Mar de Dones.

Per a poder assistir a l’exposició de les startups o a la taula rodona que tindran lloc dissabte 1 d’octubre, cal reservar plaça trucant al 601 901 882, ja que l’aforament és limitat.

L’Ajuntament de Palamós dona suport a aquesta iniciativa en tant que fomenta la creació d’un ecosistema emprenedor a Palamós, com a centre de negocis de la comarca i perquè té un potencial impacte en el conjunt del teixit econòmic.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp