Palamós activa propostes de promoció del comerç davant la reobertura dels establiments

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palamós ha engegat, aquesta setmana, una campanya adreçada a la ciutadania del municipi amb l’objectiu d’incentivar de nou l’activitat comercial local.

L’acció se centra en un concurs que fomenta el consum de proximitat, convidant els participants a poder fer una llista de la compra original, i sempre basada en productes que es puguin adquirir en qualsevol botiga de Palamós.

Per a poder prendre part del concurs caldrà fer una foto d’aquesta llista i penjar-la al Facebook o Instagram amb l’etiqueta #NosaltresNoEtDeixaremMaiPenjat, l’eslògan de la campanya en clara referència al compromís que té el teixit comercial palamosí cap als seus clients. Les imatges participants es podran publicar fins al dia 15 de maig.

Les tres millors propostes s’emportaran 100€ cadascuna, que els guanyadors/es destinaran a poder fer compres en aquell establiment de Palamós que escullin.

La campanya s’ha engegat aquesta setmana quan la desescalada de l’estat d’alarma ha permès obrir de nou els comerços minoristes, malgrat que es preveu que l’obertura generalitzada de botigues sigui a partir de dilluns vinent, 11 de maig, on també si sumaran restaurants i terrasses.

Incentivar de nou l’activitat comercial local
Aquesta iniciativa se suma a la que ja es va iniciar el mes passat, on l’Ajuntament de Palamós va editar un vídeo, difós per les xarxes socials, amb un missatge de conscienciació adreçat a la ciutadania, on es destacava la importància de donar suport al sector comercial i empresarial del municipi, un cop superat el seu tancament a causa de l’estat d’alarma, ajudant així a reactivar de nou la dinàmica econòmica local.

Aquest vídeo va comptar amb la participació de l’actor palamosí Àlex Brull, interpretant un personatge que, davant la decepció que li suposa la seva experiència amb el comerç electrònic, posa en valor el teixit comercial palamosí.

El muntatge del vídeo es complementava amb la imatge de diversos representants del comerç local subjectant un cartell amb l’etiqueta #NosaltresNoEtDeixaremMaiPenjat.

Enquesta al teixit comercial i empresarial local
L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palamós també ha fet arribar una enquesta al teixit empresarial i comercial del municipi per conèixer l’impacte i les necessitats d’aquest sector davant la crisi de la COVID-19.

L’enquesta pretén ser una eina per a recollir dades quantitatives de cada empresa, obtenint una àmplia radiografia que permeti planificar, proposar i prendre aquelles mesures necessàries que garanteixin l’activació econòmica del municipi en els pròxims mesos.

Aquest qüestionari s’ha distribuït telemàticament a les empreses, establiments i comerços locals per tal que puguin fer arribar la informació sobre la repercussió real que està tenint aquesta crisi sanitària sobre els seus negocis.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/07/2024

Relacionades per entitat