Palamós acull dissabte el concert de la Coral Polifònica de Puig-reig, ambaixadora de Catalunya i creu de Sant Jordi 1993

La Coral Polifònica de Puig-reig és una entitat coral de Puig-reig (Berguedà) que va néixer l’any 1968 com a Coral Joventut Sardanista, provinent de la colla sardanista del mateix nom. El 1987 va adoptar el nom de Polifònica de Puig-reig. Després de 46 anys sota la direcció de Ramon Noguera, actualment el seu director és Emmanuel Niubò.

Des de la seva creació fins a l’actualitat, la Polifònica de Puig-reig ha dut a terme una trajectòria de creixent activitat musical que l’ha portat a actuar arreu de Catalunya, a la majoria de països europeus i també per mig món, com Israel, Mèxic, Filipines, Veneçuela, Estats Units, Canadà, Singapur, Malàisia, Colòmbia, Equador i Perú.

L’any 1992 la Polifònica va acompanyar el President de la Generalitat de Catalunya en un viatge oficial a Argentina i Xile. L’any 1993, amb motiu del seu 25è aniversari, la Generalitat de Catalunya li atorgà la Creu de Sant Jordi.

Tot i ser una coral amateur, col•labora amb d’altres de professionals. El Liceu, per exemple, els reclama quan necessiten grans cors. La Coral ha estat també un dels artífexs del Festival Internacional de Cant Coral Catalunya Centre que es realitza des de 1980.

Les entrades per a poder assistir a aquest concert es poden adquirir a l’Oficina de Cultura de l’Ajuntament de Palamós (Carrer Ave Maria, 2n pis) en horari de dilluns a divendres de 9 a 15 h, a través de la plana web de venda d’entrades www.lagorga.cat i el mateix dia del concert a la taquilla una hora abans de començar l’espectacle. Els preus de les localitats són de 15 €, 8 € pels socis de Joventuts Musicals i 12 € pels socis del club cultural Tr3sC.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp