Palamós acull diumenge la tradicional Trobada de Colles Geganteres

Amb l’objectiu de seguir fomentant l’activitat gegantera al municipi i realitzar una jornada de germanor entre diverses colles, l’Associació Cultural Colla Gegantera i Grallers de Palamós amb la col•laboració de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palamós, organitza aquest pròxim diumenge 9 de juny, la dinovena Trobada de Colles Geganteres a la vila.

Enguany la Trobada comptarà amb la participació de tres formacions geganteres, amb els seus grallers, provinents de les poblacions de d’Igualada i de Matadepera, a banda de la colla palamosina amfitriona de l’activitat. La reducció de colles participants en aquest nova edició ha estat deguda al canvi de dates que s’ha produït enguany a Catalunya amb altres actes geganters que han coincidit amb la Trobada de Colles de Palamós.

El programa de la festa gegantera
L’activitat de diumenge s’iniciarà a les 10.30 h al parc del Convent dels Agustins on tindrà lloc la plantada de les parelles de gegants participants. Posteriorment a les 11 h s’iniciarà una cercavila dels gegants que amb l’acompanyament de les formacions gralleres recorrerà diversos carrers, majoritàriament del barri vell de la vila, fins arribar al passeig del Mar.

A partir de les 11.30 h la Trobada de Colles Geganteres de Palamós centrarà la seva activitat al passeig del Mar amb el tradicional ball de gegants, a càrrec de les colles participants, que interpretaran diverses peces d’exhibició.

Finalment la festa gegantera posarà punt i final amb un gran dinar de germanor que tindrà lloc al local de la l’Associació Cultural Colla Gegantera i Grallers de Palamós, ubicat al carrer de Salvador Albert i Pey.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat