Palamós acull la primera “sortida d’estiu” del programa “El Món a RAC-1”, que demà s’emetrà en directe des de l’Espai del Peix

Dilluns passat, 20 de juliol, l’emissora de ràdio catalana RAC-1 va iniciar la seva programació d’estiu. Amb l’objectiu de poder apropar al territori català l’emissió en directe d’alguns dels seus programes, aquesta emissora ha creat l’anomenada “Ruta d’estiu de RAC-1”.

L’estrena d’aquest itinerari tindrà lloc demà divendres 24 de juliol, a Palamós, que acoillirà l’emissió íntegra, de les 7 a les 12 h, del programa “El Món a RAC-1”, líder d’audiència a Catalunya, que encapçala el periodista Jordi Basté, i que durant la temporda d’estiu és presentat per Albert Sort.

El lloc escollit per aquesta emissió, serà l’equipament municipal de l’Espai del Peix, ubicat al primer pis de la llotja del port pesquer de Palamós.

El programa inclourà totes les seccions habituals d’aquest espai, però també es voldrà apropar a les singularitats, productes i racons de Palamós, que donarà a conèixer a la seva audiència, amb entrevistes a l’alcalde de Palamós, Lluís Puig, i al cuiner palamosí, Antoni Izquierdo.

Les persones que ho desitgin podran seguir aquesta emissió en directe des de l’Espai del Peix. L’accés del públic serà a partir de les 9 h, l’aforament serà limitat i caldrà la utilització de mascareta.

La visita que demà divendres farà el programa “El Món a RAC-1” a Palamós, serà la primera de les cinc sortides exteriors que aquest estiu té prevista l’emissora RAC-1 per algun dels seus programes.

La següent parada serà la que farà a Blanes el programa “Via Lliure”, concretament el diumenge vinent 26 de juliol. El dimecres 29 de juliol, “El món a RAC-1” serà a Vilanova i la Geltrú, i divendres 31, a l’Antiga Audiència de Tarragona. El municipi de l’Ametlla de Mar, agermanat amb Palamós, serà l’última parada d’aquesta ruta d’estiu de RAC1, que l’1 d’agost visitarà el “Via lliure”.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/07/2024

Relacionades per entitat