Palamós acull les principals finals del prestigiós Mundial de Futbol Base, MIC’18

El Mundial de Futbol Base, MIC’18, inicia avui la seva divuitena edició que fins diumenge farà protagonista a les comarques gironines l’esport de base internacional, i més concretament, la competició de futbol i bàsquet.

Enguany Palamós tornarà a acollir les principals finals d’aquest prestigiós torneig, que també n’ha previst a Figueres. Després de dos anys fent la inauguració i les finals a l’estadi de Montilivi, l’ascens del Girona a primera ha impossibilitat l’ús d’aquesta instal•lació i l’organització del MIC ha tornat a sol•licitar l’ús de l’estadi municipal de futbol Palamós-Costa Brava.

Les finals, dissabte i diumenge
D’aquesta manera dissabte 31 de març a partir de les 16 h, serà el torn per a les finals de les categories aleví F7 i F1, i l’absoluta femení F7 i F11. Diumenge 1 d’abril des de les 9 h, l’estadi palamosí acollirà les finals de les categories infantil, cadet i juvenil.

Durant la competició Palamós també és seu de diversos partits de la categoria aleví de futbol, i de les categories cadet i infantil femení de bàsquet que en aquest cas es disputaran en el Pavelló Municipal d’Esports i que són inclosos dins el torneig Micbasketball.

Aquesta prestigiosa competició es disputa enguany en un total de 37 municipis de les comarques gironines, amb la participació de més de 7000 joves esportistes, 372 equips, i un total de 42 països.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp