Palamós acull l’exposició fotogràfica “Special Olympics 2012” que fa protagonistes a joves esportistes discapacitats del Baix Empordà

Aquesta setmana ha obert al públic a la sala polivalent de la Biblioteca municipal “Lluís Barceló i Bou”, a Palamós, l’exposició fotogràfica “Special Olympics 2012”

Aquesta mostra fotogràfica és organitzada per l’Associació de familiars, tutors i usuaris del Centre Tramuntana (AFATRAM) amb la col•laboració de l’Ajuntament de Palamós, i consta d’una vintena de fotografies que transmeten l’activitat realitzada pels onze esportistes i les quatre monitores que integraven l’equip del Centre Tramuntana que va participar l’any 2012 als “Special Olympics” celebrats a Barcelona i Vilanova i la Geltrú.

Exposició fotogràfica “Special Olympics 2012”
Les imatges exposades (amb un format de 40 x 50 cm), van ser realitzades pels mateixos integrants de l’equip i transmeten el caire esportiu i festiu d’aquestes reconegudes jornades esportives.

L’exposició es complementa amb de diversos panells explicatius sobre l’activitat dels “Special Olympics” i també sobre la dinàmica i les propostes que desenvolupa l’Associació de familiars, tutors i usuaris del Centre Tramuntana (AFATRAM).

L’exposició fotogràfica “Special Olympics 2012” es va presentar a finals del mes de març passat a Palafrugell, i amb un caire itinerant, té l’objectiu de mostrar-se a tots els municipis del Baix Empordà on té usuaris el Centre Tramuntana.

D’aquesta manera després de Palafrugell i ara Palamós, la mostra itinerant viatjarà a Sant Feliu de Guíxols, La Bisbal, Platja d’Aro, Calonge i Torroella de Montgrí.

L’exposició fotogràfica “Special Olympics 2012” romandrà oberta al públic a la sala polivalent de la Biblioteca municipal “Lluís Barceló i Bou”, fins al dia 3 de novembre, de dilluns a divendres de 10 a 13 h i de 16 a 20 h; i els dissabtes de 10 a 13 h.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp