Palamós atorga el nom d’Albert Castejón i Alonso a l’equipament municipal de l’Espai de Distribució d’Aliments

Aquesta tarda (30/12/13) s’ha dut a terme a la sala noble de l’Ajuntament de Palamós, l’acte d’atorgament del nom d’Albert Castejón i Alonso a l’Espai de Distribució d’Aliments (EDA), amb la descoberta de la placa que s’ubicarà a la façana d’aquest equipament municipal, que es troba situat al número 32 del carrer d’Àngel Guimerà, a Palamós.

Aquest destacat reconeixement a la persona d’Albert Castejón compta amb la unanimitat de tots els grups representats al consistori, i amb el suport de totes les associacions que formen la Taula Palamós Solidari, i de manera especial de les entitats Cáritas Interparroquial Palamós i Sant Joan, i Creu Roja Palamós, de les quals forma, o ha format part Castejón.

L’homenatge d’aquesta tarda a atapeït la sala noble de palamosins i palamosines que a nivell particular o com a representants d’entitats socials de la vila que s’han sumat a aquest reconeixement.

Amb aquest acte Palamós vol agrair a l’Albert Castejón, la seva destacada tasca social realitzada al municipi durant quaranta anys i que actualment continua com a membre actiu de l’entitat Cáritas Interparroquial Palamós i Sant Joan.

Espai de Distribució d’Aliments
Precisament Albert Castejón ha estat una de les persones que, com a membre de Cáritas i juntament amb el regidor Josep Palet, va treballar d’una manera molt significada per a poder fer realitat al municipi la creació de l’Espai de Distribució d’Aliments, que es va inaugurar l’agost de l’any 2010.

Amb la posada en funcionament de l’EDA, s’ha permès avançar i consolidar la feina que les institucions públiques i privades realitzen al municipi envers les persones que es troben en situació de pobresa i exclusió social, ampliant el nivell de cobertura de les necessitats bàsiques primàries.

L’any 1994, Escut d’Or de la Vila
L’any 1994 l’Ajuntament de Palamós ja va atorgar a Castejón, juntament amb la seva esposa, Milagros Canós, l’Escut d’Or de la Vila, amb motiu dels anys de dedicació i treball al capdavant de l’entitat Creu Roja Palamós, realitzant una notable tasca social, humana i solidària, aportant el seu esforç i plena dedicació a poder atendre els col•lectius més desvalguts.

Durant els darrers anys la tasca social exercida per l’Albert Castejón s’ha centrat a l’entitat local Cáritas, impulsant i participant activament en la realització de classes de reforç per a infants amb dificultats, treballant en la Fira de la Joguina Solidària des del primer any, fomentant les activitats de venda de llibres per Sant Jordi, participant de la Taula Palamós Solidari, així com en els recaptes d’aliments realitzats a la vila.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat