Palamós celebra la tercera gala benèfica a favor de l’Associació AFANOC i la Casa dels Xuklis pels nens malalts de càncer

La Nau dels 50 metres de Palamós serà aquest diumenge 8 de desembre el centre de celebració de la tercera Gala Solidària AFANOC, la Casa dels Xuklis. Després de dues edicions amb molta participació, aquest diumenge l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) celebra a Palamós aquesta nova gala benèfica amb activitats per a tota la família i durant tot el dia.

Concentrada a la Nau dels 50 metres, la gala benèfica vol ser un acte solidari obert a tota la població en què petits i grans puguin passar una bona estona, col•laborant en la recaptació per millorar la qualitat de vida dels infants malalts de càncer i les seves famílies.

Les entrades tenen un preu de 5 €, amb la qual es podrà entrar i sortir de la Nau dels 50 metres durant tot el dia i gaudir de totes les activitats previstes.

Les activitats previstes
El programa festiu de diumenge s’iniciarà a les 10 h, coincidint amb l’obertura de portes de la Nau dels 50 metres. En aquest moment, tindrà lloc una concentració amb un centenar de “moteros” de l’Agrupació motera de Girona que faran un esmorzar solidari.

Paral•lelament, dins la Nau, s’iniciaran els tallers infantils i d’animació entre els quals hi haurà jocs de taula, jocs gegants i tallers de manualitats. També tindrà lloc una sessió de zumba.

Les activitats a la tarda s’iniciaran a partir de les 16 h amb una desfilada de modes a la qual li seguirà les actuacions de dansa a càrrec de diferents entitats palamosines. La tarda es complementrà amb una gran rifa solidària i disco mòbil amb el DJ Sapixxx.

Durant tot el dia, a la Nau dels 50 metres, hi haurà paradetes amb productes artesanals i d’alimentació a càrrec de comerciants del municipi que també participaran solidàriament a la gala aportant una part dels seus ingressos de la jornada a la lluita contra el càncer infantil i la millora de la qualitat de vida dels nens i nenes que el pateixen.

AFANOC i la Casa dels Xuklis
Tots els diners recaptats amb la gala aniran destinats a l’Associació AFANOC i la Casa dels Xuklis.

L’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) fa trenta anys que treballa per millorar la qualitat de vida de tots els nens i nenes afectats pel càncer infantil.

L’any 2011 AFANOC va crear la Casa dels Xuklis, una casa d’acollida que dona allotjament amb 25 apartaments individuals a totes les famílies amb un infant amb càncer i altres malalties de llarga durada que s’han de desplaçar dels seus municipis per rebre tractament als hospitals de Barcelona.

A més, a la Casa dels Xuklis els proporcionen atenció psicosocial integral i els ofereixen activitats ludico-educatives i terapèutiques pels infants i les seves famílies.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/07/2024

Relacionades per entitat