Palamós celebrarà diumenge la 54a edició de l’Aplec de la Sardana

Aquest pròxim diumenge 3 de setembre Palamós celebrarà la 54a edició de l’Aplec de la Sardana, que sota l’organització de l’Agrupació Sardanista Costa Brava i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palamós, esdevé un dels aplecs més veterans de les comarques gironines.

L’activitat tindrà lloc enguany al parc dels Països Catalans, emplaçament que substitueix provisionalment l’emblemàtica Arbreda, que actualment es troba en procés d’obres de millora.

L’organització també ha previst que, en cas de pluja, l’Aplec es traslladi a la Nau polivalent dels 50 metres, situada davant la plaça del Suro.

La 54a edició de l’Aplec de la Sardana concentrarà la seva activitat en un programa doble. La primera sessió s’iniciarà a les 16:30 h, i serà a càrrec de les cobles Bisbal Jove i Vila d’Olesa, que s’aniran alternant amb dues sardanes per formació, tancant amb una de conjunta.

La segona sessió seguirà la mateixa dinàmica i serà a càrrec, en aquesta ocasió, de les cobles Contemporània i Principal del Llobregat.

Durant aquesta destacada ballada s’interpretaran unes quaranta sardanes i també hi haurà rifes, regals, i degustacions de bunyols i garnatxa.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Cultura

30/01/2024

Relacionades per entitat