Palamós cerca voluntaris per seguir potenciant el projecte d’ajuda als escolars de la vila amb risc educatiu

L’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de Palamós fa una crida als ciutadans del municipi per tal de sol·licitar la seva participació en el projecte Voluntariat Educatiu, que en la seva 6a edició tindrà lloc fins el mes de maig.

L’objectiu és seguir mantenint la qualitat i poder donar resposta a la demanada que cada any experimenta aquest projecte, que permet ajudar els escolars de la vila amb risc educatiu per tal que puguin superar amb èxit la seva escolarització, assessorant-los en la realització dels deures, creant-los hàbits i pautes d’estudis, i fomentant els valors de solidaritat i cooperació.

Cal destacar que l’objectiu dels organitzadors és poder treballar amb una ràtio d’infants per voluntari, baixa, la qual cosa permet assegurar un millor funcionament del programa. És per això que també es requereix seguir incrementant el nombre de voluntaris participants en el projecte.

Inscripcions del voluntariat
Les persones interessades a sumar-se a aquest projecte cal que tinguin més de 16 anys, que coneguin els continguts de primària i/o ESO, el català i el castellà, i que disposin d’una hora i mitja les tardes de dimarts o dijous, per a la realització d’aquesta tasca.

Les inscripcions al Voluntariat Educatiu es poden fer a l’Àrea d’Ensenyament, ubicada a l’edifici de l’Aula d’Aprenentatge, al correu ciutateducadora@palamos.cat, al telèfon 972 31702, o bé per Whatsapp al 628 182 241.

Formació per als voluntaris
Abans d’iniciar l’activitat amb els alumnes, l’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de Palamós, ha organitzat un curs formatiu de 20 hores, titulat “Reforç Escolar”, dirigit especialment als voluntaris i totalment gratuït, que entre altres temes aprofundirà en el foment de la motivació dels estudiants i la gestió de conflictes. El curs serà impartit per la Fundació Pere Tarrés i es farà a Palamós.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat