Palamós comença la segona fase del procés de participació ciutadana per a l’organització de la Festa Major 2013

El Consell de Participació Ciutadana de Palamós va consensuar que un dels primers processos a realitzar seria l’organització de la Festa Major 2013. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Palamós ha engegat un procés participatiu amb tres fases: una primera de valoració, una segona d’estructuració i la tercera de difusió del resultat.

El primer que es va portar a terme va ser una enquesta de valoració de la Festa Major 2012 per tal de poder fer una anàlisi del que s’havia portat a terme fins al moment. En general la valoració de la Festa Major és prou positiva donant una nota mitjana de l’actual model d’una mica més de 6 punts sobre 10. També resulten d’aquestes enquestes moltes propostes d’activitats i de millora.

Actualment, s’inicia la segona fase del procés participatiu convocant a la ciutadania a l’assistència de dues úniques reunions on s’explicarà el model actual de la Festa Major, es farà un anàlisi de les valoracions rebudes, i s’engegarà un espai de debat i participatiu per estructurar i configurar la Festa Major de Palamós 2013. Aquestes reunions tindran lloc el dijous 29 de novembre i el dimarts 11 de desembre, a les 19.30h al Punt Jove.

El resultat final es presentarà a la població en una tercera reunió amb data encara per determinar.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat