Palamós commemora el Dia Internacional de la Dona Treballadora

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona Treballadora (8 de març), l’Ajuntament de Palamós, mitjançant els serveis de Ciutadania, Joventut, i el projecte Ciutat Educadora, organitza un acte commemoratiu que tindrà lloc aquest divendres 9 de març a la sala polivalent de la biblioteca municipal “Lluís Barceló i Bou” (parc dels Països Catalans).

L’activitat s’iniciarà a les 19.30 h amb la presentació de l’exposició “Dibuixar cançons feministes”. Es tracta d’una desena de dibuixos realitzats pels participants del taller que es va fer a Palamós el passat divendres amb l’objectiu de reflexionar sobre la realitat que envolta la dona en l’actualitat. Aquests dibuixos s’inspiren en aquells temes musicals que s’han dedicat durant la història a la reivindicació dels drets de les dones.

Aquesta primera part de l’acte també comptarà amb la projecció del reportatge que va enregistrar el portal “palamoscomunicació.cat”, mitjançant el qual es fa una aproximació a diverses dones del municipi o bé que estan relacionades amb la vila, amb les quals es parla de la situació de la dona en el món laboral. En aquest sentit el vídeo aprofundeix en diversos exemples de dones relacionades en àmbits polítics, l’educació, la cultura, les entitats feministes o l’esport, on es viu de diversa manera la desigualtat de gènere.

“L’esforç de les dones en un món d’homes”
Tot seguit, a partir de les 20 h, s’obrirà la taula rodona titulada: “L’esforç de les dones en un món d’homes” que moderarà el periodista palamosí, Carlos Ribas. Aquest espai de debat, reflexió i conversa comptarà amb la participació de la metgessa i exconsellera de Justícia i Interior de la Generalitat, Montserrat Tura; la coreògrafa, ballarina i directora de la companyia de dansa Cobosmika, Olga Cobos; i la nedadora, medallista olímpica i directora de tècnica del Club Natació Calella, Gisela Morón.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat