Palamós convida tancar el darrer cap de setmana de l’any amb la 1a “Marxa dels Nassos” que organitza diumenge el Club de Rem de la vila

El Club de Rem Palamós amb la col•laboració del departament d’Esports de l’Ajuntament de Palamós, organitzarà aquest proper diumenge 30 de desembre, la primera edició de la “Marxa dels Nassos”.

Aquesta activitat lúdica i esportiva s’iniciarà a les 9 h del matí i és oberta a la participació de tothom i a totes les edats.

Amb sortida i arribada al passeig de La Fosca (a Palamós), la marxa oferirà als seus participants un recorregut d’uns 12 quilòmetres que seguirà un itinerari que passarà per camins i corriols que transiten per alguns dels paisatges naturals i litorals més emblemàtics de la vila.

Entre d’altres indrets el recorregut de la “Marxa dels Nassos” permetrà conèixer indrets tan interessants com l’espai natural de Castell-Cap Gros, o bé en el seu tram més litoral la marxa recorrerà l’itinerari que uneix les cales del Crit, Estreta, Corbs o Sanià.

INSCRIPCIONS
Els participants podran fer les seves inscripcions al punt d’informació de l’organització ubicat al passeig de La Fosca des d’una hora abans de l’inici de la marxa i al preu de 7 €, que inclou també l’assegurança, el refrigeri i una samarreta.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat