Palamós convoca concentració ciutadana davant l’Ajuntament per rebutjar l’empresonament de l’executiu legítim català i exigir-ne el seu alliberament

Palamós se suma a la convocatòria realitzada per la plataforma Crida per la Democràcia i, avui divendres 3 de novembre a les 19 h, convoca a tots els palamosins i les palamosines a participar de la concentració ciutadana que tindrà lloc davant l’Ajuntament de la vila, amb l’objectiu de rebutjar l’empresonament de l’executiu legítim català i exigir-ne el seu alliberament.

Ahir dijous l’Audiència Nacional va dictar presó incondicional per al vicepresident del Govern i set consellers de la Generalitat, acusats de rebel•lió, sedició i malversació.

L’Ajuntament de Palamós destaca la importància de fer crida ciutadana per la democràcia i la llibertat dels representants legítims dels ciutadans de Catalunya, elegits democràticament, empresonats injustament només per defensar les seves idees.

Davant aquesta situació l’Ajuntament de Palamós convida a la participació de tota la ciutadania del municipi a aquest acte d’avui, condemnant enèrgicament aquest empresonament i exigint l’alliberament dels consellers, així com dels presidents d’Òmnium Cultural i de l’Assemblea Nacional Catalana.

ACTE: Concentració de rebuig a l’empresonament de l’executiu legítim català i dels presidents d’Òmnium Cultural i de l’Assemblea Nacional Catalana.

DIA I HORA: AVUI, divendres 3 de novembre, a les 19 h.

LLOC: Davant l’Ajuntament de Palamós (c/ Major, 56).

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp