Palamós disposa del primer parc infantil adaptat a nens i nenes amb diversitat funcional

L’Ajuntament de Palamós ja disposa del primer parc infantil del municipi adaptat a nens i nenes amb diversitat funcional. El nou joc s’ha instal•lat a la zona infantil situada a l’inici del passeig del mar, propera a la caseta de socorrisme de la platja Gran.

Aquest nou joc, que és inclusiu, té forma de vaixell, recordant al que hi havia instal•lat fins ara al mateix espai, i ofereix la possibilitat de poder-hi accedir amb cadira de rodes. També consta de diferents elements de joc per a la diversió dels més petits.

Els treballs realitzats, a càrrec dels operaris de la Brigada Municipal, han permès reforçar la seguretat d’aquest equipament amb la ubicació d’un terra amortidor anti-impacte al voltant de tot el joc.

El projecte de millora del parc infantil del passeig, està integrat en el Palamós Zero Barreres, i ha tingut un cost d’uns 21 mil euros.

Projecte de millora dels parcs infantils
Després d’aquesta actuació, l’Ajuntament de Palamós seguirà el procés de millores en altres parcs infantils de la vila, invertint un total de 75 mil euros previstos en els pressupostos municipals per a aquesta funció.

L’objectiu és millorar de manera progressiva els diversos equipaments de jocs infantilts que hi ha, condicionar-los a les necessitats reals que tenen els infants, potenciant la qualitat, seguretat i diversitat d’aquests elements, com també que puguin ser adaptats a la diversitat funcional.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/07/2024

Relacionades per entitat