Palamós disposarà de 10 informadors per ajudar als usuaris de les platges a complir les mesures de seguretat de prevenció de la Covid-19

Les platges i les cales de Palamós comptaran aquest estiu amb un servei d’informadors, format per 10 persones, dedicades a la funció específica d’ajudar als usuaris de les platges a complir les mesures de seguretat de prevenció de la Covid-19.

Aquesta funció informativa i de control es durà a terme durant dos mesos, de l’1 de juliol al 31 d’agost, coincidint amb el període de màxima ocupació i ús d’aquests espais litorals.

L’Ajuntament de Palamós ha iniciat el procés de contractació d’aquestes persones que hauran de tenir entre 18 i 29 anys, prioritzant joves empadronats al municipi.

Les funcions bàsiques d’aquests informadors serà la de vigilar i donar suport al compliment de la normativa a les zones de bany de les platges i cales de Palamós, recordant els protocols de seguretat i higiene que els usuaris d’aquests espais litorals hauran d’aplicar per evitar possibles contagis.

Aquesta tasca informativa se sumarà a la que ja fan actualment els cartells instal•lats a les platges del municipi els quals adverteixen, entre altres, de la necessitat de mantenir sempre una distància de seguretat de 2 metres respecte a la resta de persones i la distància de 4 metres entre para-sols.

També es fa referència a les normes de l’ús de dutxes i rentapeus que caldrà utilitzar de manera individual i mantenint la distància respecte a la resta de persones que esperen el torn. O bé de l’obligació d’utilitzar calçat per caminar per les passarel•les d’accés a les platges.

Inici del procés contractació
Les persones que vulguin optar a poder ser contractats per a formar part del servei d’informadors, poden presentar la seva sol•licitud fins el proper dimecres 10 de juny.

La sol•licitud cal fer-la arribar per correu electrònic a: ocupacio@palamos.cat, indicant com assumpte del correu: “Brigada jove 2020”, i adjuntant el currículum, una carta de motivació i la còpia del document nacional d’identitat o NIE.

Per a poder consular les bases i el procés d’inscripció es pot fer mitjançant el web de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palamós: www.palamosocupacio.cat

Platges a punt
Durant les darreres setmanes l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palamós i mitjançant els operaris de la Brigada Municipal, ha realitzat les feines de condicionament i millora de les platges del municipi, algunes d’elles, com La Fosca o Castell, afectades el gener passat pel temporal Glòria.

D’aquesta manera s’ha procedit a retirar les restes vegetals acumulades per aquests temporals, realitzant els arranjaments d’accessos (escales i rampes), canalitzant les rieres que hi desemboquen, i executant les tasques de millora de la planimetria de la sorra d’aquestes platges.

Aquestes tasques s’han complementat amb el muntatge de dutxes, rentapeus i passeres, i de la resta de serveis necessaris per tenir les platges amb totes les condicions per rebre els usuaris.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/07/2024

Relacionades per entitat