Palamós enceta demà dijous el cicle de cinema Gaudí amb la pel·lícula “Estiu 1993”

Palamós torna a recuperar demà dijous les projeccions cinematogràfiques a la vila amb la pel·lícula “Estiu 1993”, que tindrà lloc a La Gorga a les 20 h.

La pel·lícula, dirigida per la catalana Carla Simón, està encapçalada pels actors Bruna Cusí i David Verdaguer, amb la presentació de la jove Laia Artigas que interpreta el paper de la Frida, una nena de sis anys que s’enfronta al primer estiu amb la seva nova família adoptiva. El film parla sobre la difícil infància d’una nena que aprèn a encaixar en un món rural mentre supera la mort de la seva mare.

Carla Simón s’estrena com a directora de llargmetratge amb aquesta pel·lícula basada en fets reals que explica la història de la seva família de manera honesta, amb un film ple de vida i de veritats.

Aquesta destacada producció cinematogràfica ha estat guanyadora, entre altres, de tres premis Goya: millor direcció novell, millor actor de repartiment i millor actriu revelació; i cinc premis Gaudí: millor pel·lícula, millor direcció, millor guió, millor actriu secundària i millor muntatge.

La sessió es durà a terme demà dijous 23 d’agost a les 20 h al Teatre La Gorga, que disposa de tot l’equipament professional necessari per a poder projectar les pel·lícules amb qualitat. El cost de les entrades per aquesta i les demés sessions serà de 4,5 € per a la general, i de 3 € amb descomptes.

Palamós se suma al “Cicle Gaudí” de cinema català
Després que el mes de novembre de l’any passat tanquessin les sales del cinema Arinco, que eren les últimes que estaven en funcionament a la vila, Palamós torna a recuperar el cinema sumant-se al projecte de circuit estable de cinema català “Cicle Gaudí”, de l’Acadèmia de Cinema Català, que porta pel•lícules de producció catalana a una àmplia xarxa de cinemes de tot el país.

La programació de cinema al Teatre La Gorga seguirà durant el que resta de 2018, el 27 de setembre amb la pel·lícula Jean François i el sentit de la vida, amb direcció de Sergi Portabella; el 25 d’octubre amb Formentera Lady, de Pau Durà; el 22 de novembre, Petitet, de Carles Bosch; i el 20 de desembre Les distàncies d’Elena Trapé. Totes les sessions tindran lloc a les 20 h.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat