Palamós és present al fòrum internacional de creuers Seatrade Global, que ha tingut lloc a Miami

La ciutat de Miami (EUA) ha acollit una nova edició del fòrum de creuers “Seatrade Global” reunint, un any més, professionals nacionals i internacionals d’aquest sector turístic amb directius i executius de navilieres, autoritats portuàries, representants de destins turístics, touroperadors d’excursions, consignataris, agents de viatges, proveïdors i altres experts del sector.

Palamós ha estat present en aquest certament, que ha tingut lloc del 8 a l’11 d’abril, sota la marca “Costa Brava Cruise Ports”, i com a principal destí d’aquest turisme al litoral gironí.

La cap de l’Àrea de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palamós, ha participat d’aquesta acció de promoció, formant part en les diverses sessions de treball que s’han organitzat, juntament amb representants de Ports de la Generalitat i del Patronat de Turisme Costa Brava-Girona.

Durant aquest fòrum internacional, els representants de la marca “Costa Brava Cruise Ports”, s’han pogut reunir amb responsables de les companyies de creuers: Azamara, Silversea, Le Ponant, Marella Cruises, Crystal Cruises i Explora Journeys, i amb els agents del sector: BC Tours, Perez i Cia, o Intercruises, entre d’altres.

El port de Palamós i la seva destinació turística ha donat a conèixer en el seu estand, els serveis de les instal·lacions portuàries i de la seva oferta turística. Aquesta acció comercial és fruit dels acords institucionals entre els representants de la marca comercial Costa Brava Cruise Ports, compromesa en treballar pel creixement sostenible de l’activitat de creuer al litoral gironí, apostar per una sinergia entre els ports, les destinacions turístiques i el sector de creuers amb noves eines de promoció i nous itineraris turístics al territori.

Aquesta temporada el port de Palamós té previst rebre un total de 52 escales de creuer i uns 51.500 passatgers. Aquestes dades refermen i impulsen el lideratge del port palamosí en matèria de creuers a la Costa Brava i li donen projecció internacional en aquest mercat.

Palamós tornarà a promocionar el seu port, l’11 i 12 de setembre, en aquest cas a la fira especialitzada Seatrade Med, que té lloc a Màlaga.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Turisme i Promoció Econòmica

23/07/2024

Relacionades per entitat