Palamós es promociona un any més a la fira internacional de turisme Fitur de Madrid

Palamós promociona la seva oferta turística a la 36a edició de la prestigiosa fira internacional de turisme Fitur, que se celebra del 20 al 24 de gener a Madrid. Durant la celebració d’aquesta fira, l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Palamós hi és present donant a conèixer l’àmplia oferta turística del municipi.

Durant els dies primers de celebració de la fira Fitur, el regidor de Turisme de l’Ajuntament de Palamós, Emili Colls, s’ha desplaçat a Madrid per a poder participar en les tasques de promoció del municipi conjuntament amb la cap de l’Àrea de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palamós.

A Fitur, Palamós comparteix l’estand de Turisme de Catalunya i dins els municipis participants amb el Patronat de Turisme Costa Brava-Girona, que acull entitats del sector turístic i empreses de les comarques gironines.

Aquesta fira va ser visitada l’any passat per unes 222.000 persones i va comptar amb 125.000 professionals participants d’un total de 165 països i regions. Fitur ofereix una superfície d’exposició de 60.000 m2 destinada a les empreses expositores d’aquest saló, la majoria de les quals pertanyen a diferents àmbits de l’activitat turística: centrals de reserves, majoristes i minoristes, tour operadors, allotjament, empreses de serveis, oficines internacionals de promoció turística, premsa especialitzada, comunitats autònomes, patronats o entitats locals.

Turisme familiar
A banda de la promoció del municipi l’Àrea de Turisme ha aprofitat la seva presència a Fitur per valorar la possibilitat d’iniciar el procés de certificació de Palamós com a destí de Turisme familiar, que ja es va plantejar l’any 2006 però que finalment no es va acabar de consolidar.

En aquest sentit cal destacar que els representants de l’Ajuntament de Palamós varen assistir a diverses reunions de la marca Turisme Familiar i es van entrevistar amb responsables de destinacions turístiques que promouen aquesta marca.

La certificació de Turisme familiar permet crear una oferta global especialitzada en famílies, amb allotjament i restauració adaptat i una gran varietat de propostes d’oci i entreteniment.

Una part dels establiments turístics de Palamós ja treballen principalment amb turisme de família i en els darrers anys ja han condicionat el negoci a les necessitats d’aquests clients.

Entre els valors afegits amb què compta el municipi a l’hora de convertir-se en destinació familiar cal destacar el de les seves platges, amb una àmplia oferta d’activitats infantils, la variada oferta gastronòmica o la diversitat en la tipologia d’allotjaments.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/04/2024

Relacionades per entitat