Palamós és reconegut amb els Premis Humana Circular pel volum de recollida de residu tèxtil aconseguit l’any passat amb una fi social

La Fundació Humana ha reconegut el municipi de Palamós amb el Premi  Humana Circular Catalunya, mitjançant el qual es distingeixen les entitats públiques i privades que destaquen per una gestió eficient dels residus, el foment de l’economia circular i el desenvolupament sostenible.

El guardó ha estat recollit per la regidora de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palamós, Maria Puig, en un acte que ha tingut lloc en el marc de la Fira Municipàlia que aquesta setmana s’ha celebrat a Lleida, i on la Fundació Humana té presència.

 L’any passat Humana va recollir a Palamós més de 30 tones de residus tèxtils, amb una tasca que permet continuar fomentant la reducció, reutilització i reciclatge a través dels contenidors de recollida de roba que ubica als municipis.

Mitjançant aquesta gestió del tèxtil usat s’obtenen fons per a finançar programes de cooperació, treballant aspectes com la mitigació i l’adaptació als efectes del canvi climàtic, i contribuint a millorar les condicions de vida de les comunitats menys afavorides dels països del Sud. A més, amb la reutilització de roba es redueix la despesa dels recursos destinats a la producció de peces noves.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Medi Ambient i Sostenibilitat

19/07/2024

Relacionades per entitat