Palamós estrena aquest dissabte el 1r Concurs de votació popular dels vermuts Premis Vinari 2021

El proper dissabte 8 de maig, de les 11 a les 17 h, tindrà lloc a la plaça de Catalunya, el 1r Concurs de votació popular dels vermuts Premis Vinari 2021.

Aquesta proposta s’inclou dins la campanya comercial i turística “Aquesta primavera vine a fer el vermut a Palamós. El comerç obert t’espera” (visitpalamos.cat), que el municipi ofereix fins a final d’aquest mes de maig, i que està basada en el gaudi de passejar pels carrers de Palamós aprofitant l’oferta comercial local, tot fent un vermut.

En aquest concurs hi participaran uns setanta vermuts d’estils diferents de tot Catalunya. El públic assistent votarà, juntament amb el jurat d’experts, quin és el seu vermut preferit, però ho farà sense conèixer la marca ni l’etiqueta. També es podran gaudir i degustar les marques de vermuts participants en el “Vermut-Bar”, on s’adquiriran els tiquets per als tastos de vermuts i aperitius.

Els Premis Vinari de vermuts han iniciat aquest any aquest sistema d’avaluació mixta dels productes que hi competeixen. La voluntat de l’organització és acostar els vermuts al màxim de gent possible per tal de posar en valor la proximitat i la qualitat dels vermuts catalans.

“El vermut de Llucià Ferrer”, en directe des de Palamós
El mateix dissabte 8 de maig, de 12 a 14 h, el programa de Ràdio Flaixbac “El vermut de Llucià Ferrer”, s’emetrà en directe des de Palamós, concretament des d’un estudi mòbil que s’ubicarà al passeig del Mar, a l’alçada del carrer de Mallorca.

Aquest popular presentador radiofònic i televisiu realitzarà el seu show en directe, amb entrevistes que es barrejaran amb les seccions habituals d’aquest espai. Concretament dissabte el conegut actor Pere Arquillué serà a l’estudi que el programa ubicarà al passeig; i també l’alcalde de Palamós, Lluís Puig. A banda en les seccions d’aquest espai radiofònic es comptarà amb la participació d’Àngel Pérez, redactor del diari el Mundo Deportivo; o bé de Rebeca Rodríguez, periodista i especialista en televisió.

“Campanya del vermut”
Amb la campanya del vermut, un total de 27 tavernes, bars i restaurants del municipi ofereixen, durant els mesos d’abril i maig i a preus molt populars, un tast de vermut acompanyat amb una tapa.

En concret es tracta dels establiments: Arrels Taverna, Bar La Plaça, Bar Tramuntana, Bodega Xarel•lo, Bubita Bar, Campanar Petit, Can Nicanor, Can Quel, Club Nàutic Costa Brava, Eat Itàlia, El Castellet, El Txokito, Granja Nuà, Hotel Marina, La Barberia, La Cala Taverna, La Menta, La Parrilla, Lincoln Cocteleria i Vermuteria, Macabeu, Malauva Vins&Persones, Por Babor, Sa Roqueta Vermuteria, Saleo, San Grillat, Taverna de l’Ibèric i Trattoria Olivia.

I els diumenges, comerç obert i música en viu
La proposta vol incentivar la passejada i el gaudi del carrer en un període meteorològic propici, per això a banda de l’ambient comercial i de les terrasses, aquesta activitat es complementarà els diumenges amb l’obertura de les botigues i la realització de música en viu, mitjançant la qual s’amenitza places i carrers comercials de la vila, amb duets i trios que posen el toc musical a l’activitat.

Els propers espectacles musicals programats seran el proper diumenge 9 de maig amb el DJ “Àlex B” que, al passeig del Mar (zona petanca), farà una àmplia selecció de la música del 80; i finalment les actuacions musicals de la campanya del Vermut que es varen iniciar a principis d’abril, es tancaran el diumenge 23 de maig a la plaça de la Vila, amb la participació de Tona Gafarot&Toni Molina, amb música pop rock.

La campanya “Aquesta primavera vine a fer el vermut a Palamós. El comerç obert t’espera” és organitzada per l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Palamós, amb la col•laboració de l’Associació per al Foment Empresarial del Comerç i el Turisme de Palamós (FECOTUR) i Els Premis Vinari.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat