Palamós estrena una nova pista poliesportiva a l’aire lliure, ubicada a la plaça del Suro

Aquesta setmana s’han enllestit les tasques d’instal·lació de la nova pista poliesportiva a l’aire lliure amb la qual compta el municipi.

Es tracta d’un equipament situat a la plaça del Suro, que complementarà l’oferta esportiva, que ja acull sota cobert, l’espai polivalent de la “Nau dels 50 metres”, ubicada just davant d’aquesta plaça.

La pista té unes dimensions de 558m2 (31×18), ubicada sobre una superfície de formigó, i està dotada d’una tanca perimetral tubular, que incorpora dues porteries. Aquesta instal·lació permet la pràctica d’esports com el futbol, l’handbol o el patinatge.

La posada en marxa d’aquest equipament esportiu a l’aire lliure ha estat coordinat per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Palamós i forma part de les propostes sorgides mitjançant el procés de pressupostos participatius realitzat el passat 2022.

Les tasques de construcció i instal·lació de la pista poliesportiva de la plaça del Suro, han estat a càrrec d’una empresa especialitzada, i han tingut un cost global d’uns 54.000 euros.

Amb la creació d’aquest equipament es referma l’aposta del municipi per la pràctica esportiva a l’aire lliure, després de la recent remodelació de l’skate parc, l’impuls de les 24 rutes incloses al Centre Trail Palamós Empordà-Costa Brava, la ubicació de la pista de bàsquet al passeig del Mar o la del parc de cal·listènia a la platja Gran.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat