Palamós fa la reserva d’espai per a la ubicació de la nova estació d’autobusos del municipi

L’Ajuntament de Palamós segueix treballant per a la consolidació del projecte que permetrà la construcció d’una estació d’autobusos al municipi.

Amb aquest objectiu ja s’ha previst avançar el tràmit urbanístic que permet establir l’ocupació anticipada i fer així la reserva d’espai per a la ubicació d’aquest equipament. És per això que en el ple municipal d’avui es posarà a aprovació la modificació del Pla d’Ordenació Urbana Municipal on es farà la reserva dels terrenys de la futura estació d’autobusos.

Aquest equipament se situarà en uns terrenys d’uns 2.600 m2 que hi ha en el nou sector de creixement i desenvolupament urbanístic del municipi, concretament entre les zones del Pla de Nau i l’Eixample, en l’àmbit de Sant Joan.

La nova estació d’autobusos se situarà en un espai amb molt bona connexió amb vials tan principals del municipi com el carrer d’Enric Vincke o l’avinguda de Catalunya, i permetrà també un àgil enllaç d’entrada i sortida amb l’autovia C-31, alliberant el centre del municipi del pas d’aquests vehicles.

Aquesta estació es dotarà amb un edifici principal on s’ubicaran les taquilles de venda de bitllets i els serveis, a banda de la marquesina amb les diverses andanes i la zona de maniobra dels autobusos.

El projecte ha de permetre resoldre de manera definitiva la problemàtica actual d’aquest servei que, amb parada davant la plaça de Catalunya, cada cop té més difícil la còmoda mobilitat dels autobusos.

La Generalitat de Catalunya ja ha previst per aquest any 2020 un pressupost de 589.000 mil euros per començar a desenvolupar el projecte de l’estació d’autobusos de Palamós, les obres de la qual podrien iniciar-se l’any vinent.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/07/2024

Relacionades per entitat