Palamós fa una crida per a captar voluntaris que se sumin al Recapte d’Aliments que es durà a terme al municipi els dies 29 i 30 de novembre

Palamós se suma una vegada més al Recapte d’Aliments i en aquest cas a la campanya que es durà a terme els propers dies 29 i 30 de novembre.

El Recapte d’Aliments a Palamós tindrà lloc a un total de nou supermercats de la vila que s’han sumat a la iniciativa. Degut a aquesta alta participació d’establiments i amb l’objectiu de poder-ne treure el màxim rendiment, es necessiten uns 190 voluntaris i voluntàries, persones, palamosins i palamosines que es vulguin sumar a aquesta campanya solidària.

336 famílies del municipi que requereixen aquesta ajuda
L’objectiu d’aquesta activitat torna a ser la de poder recollir el màxim nombre de productes d’alimentació que, a Palamós, es destinaran al Centre de Distribució d’Aliments (CDA) de la vila.

Actualment al municipi ja hi ha 336 famílies que necessiten aquesta ajuda, representant un total de 991 persones, d’aquestes 790 són adults, 171 nens i 30 nadons.

Captació de voluntariat
Per a poder assegurar l’èxit de la campanya, a cada punt de recollida es necessitarà un grup d’entre 12 i 18 persones voluntàries que en torns de 3-4 hores ajudin a comunicar la campanya i a recollir aliments.

Amb l’objectiu de poder comptar amb el màxim nombre de persones que garanteixin la realització del recapte, la Taula Palamós Solidari amb la col•laboració de l’Ajuntament de Palamós, han iniciat a la vila la captació de voluntaris i voluntàries que el divendres 29 o el dissabte 30 de desembre puguin destinar una part del seu temps a aquesta acció solidària.

Les persones interessades a formar part d’aquest voluntariat es poden adreçar al Punt Jove de Palamós (carrer de Santa Marta, 6, horari: de 9 a 14h i de 17 a 20h, 972 31 37 39, puntjove@palamos.cat).

El proper dijous dia 14 de novembre, a les 19 h, al Punt Jove, també s’ha convocat una reunió informativa adreçada especialment a totes les entitats i associacions de la vila amb l’objectiu de fer-los coneixedors d’aquesta campanya i de poder trobar la generosa col•laboració que el municipi sempre rep de les seves entitats.

Dotació de més aliments per al CDA
Tots els productes recollits durant aquesta campanya es destinaran al Centre de Distribució d’Aliments (CDA) que s’ubica a Palamós. Aquests aliments es lliuraran a les famílies que ho requereixin mitjançant criteris baremats prèviament pels tècnics de l’Àrea d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament de Palamós.

El Centre de Distribució d’Aliments a Palamós es troba ubicat al número 32 del carrer d’Àngel Guimerà.

Els CDA tenen com a objectiu avançar i consolidar la feina que les institucions públiques i privades realitzen envers les persones que es troben en situació de pobresa i exclusió social, ampliant el nivell de cobertura de les necessitats bàsiques primàries i reforçant la dimensió promocional i educativa amb les famílies i el treball en xarxa.

La campanya del Gran Recapte és organitzada per la Fundació Banc dels Aliments de Girona, que a Palamós és coordinada per les entitats que formen la Taula Palamós Solidari amb la col•laboració de l’Àrea de Solidaritat i Cooperació de l’Ajuntament de Palamós.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat