Palamós fa una crida per a sumar els 200 voluntaris necessaris per al Recapte d’Aliments que es durà a terme els dies 30 de novembre i 1 de desembre

Palamós se suma un cop més al Recapte d’Aliments que en aquesta ocasió es durà a terme els dies 30 de novembre i 1 de desembre.

Aquesta nova acció solidària tindrà lloc en la totalitat dels supermercats del municipi, sempre que s’arribi a la quantitat de 200 voluntaris que es requereixen per a poder cobrir amb garanties aquests establiments comercials.

La campanya és una iniciativa de la Fundació Banc dels Aliments de Girona, i a Palamós és coordinada per les entitats que formen la Taula Palamós Solidari amb la col•laboració de l’Àrea de Cooperació i Solidaritat de l’Ajuntament de Palamós.

Campanya de captació de voluntaris
L’organització fa una crida a la societat palamosina per tal d’aconseguir la participació de fins a 200 voluntaris/es que repartits durant els dos dies i en els diversos torns previstos assegurin cobrir amb garantia els supermercats participants.

A cada punt de recollida es necessitarà un conjunt d’entre 12 i 18 persones voluntàries, que per grups i en torns d’unes 4 hores, ajudin a comunicar la campanya i a recollir els aliments.

Inscripcions i reunió de voluntaris
Amb l’objectiu de poder comptar amb el màxim nombre de persones que garanteixin la realització del recapte, la Taula Palamós Solidari i el Departament de Cooperació i Solidaritat, han iniciat a la vila una campanya de captació de voluntaris i voluntàries.

Les persones interessades a formar part d’aquest voluntariat es poden adreçar fins al 26 de novembre, al Punt Jove de Palamós, carrer de Santa Marta, 6 (situat davant l’aparcament de la Cooperativa). Es pot demanar més informació mitjançant l’adreça cooperacioisolidaritat@palamos.cat, o bé al telèfon 972 313739.

El dilluns dia 26 de novembre, a les 19 h, i a la sala polivalent de la biblioteca municipal “Lluís Barceló i Bou”, es durà a terme una reunió amb tots els voluntaris inscrits on s’informarà de les tasques a realitzar duran el recapte i dels diversos torns establerts.

Tots els productes recollits durant aquesta campanya es destinaran l’Espai de Distribució d’Aliments-Albert Castejón (EDAP), que s’ubica a Palamós i que és gestionat per Càritas Interparroquial Palamós i Sant Joan amb la col•laboració de l’Àrea d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament de Palamós. Aquests aliments es lliuraran a les famílies que ho requereixin mitjançant criteris baremats prèviament pels tècnics de l’Àrea d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament de Palamós.

Donació solidària del Club de Golf a l’EDAP
Precisament l’Espai de Distribució d’Aliments-Albert Castejón (EDAP), va rebre ahir dilluns l’aportació econòmica solidària del Club de Golf Pitch&Putt Palamós, recollida amb motiu de la realització del tradicional Campionat de Golf Platja que aquesta entitat va organitzar el passat dia 13 d’octubre a la platja Gran de Palamós.

Es tracta de l’aportació solidària de 260 euros que el secretari del Club de Golf palamosí, Josep Soley, i el membre de junta d’aquest entitat, José A. Goñi; van lliurar a la presidenta de Càritas Interparroquial Palamós i Sant Joan, Fani Fuertes; i que seran destinats a l’adquisició productes, principalment frescos, per l’Espai de Distribució d’Aliments-Albert Castejón que aquesta entitat gestiona a la vila.

L’acte de lliurament dels diners que es va realitzar ahir dilluns 12 de novembre al mateix EDAP, va comptar també amb la presència dels regidors d’Acció Social i Ciutadania, Natàlia Casellas; i d’Esports, Joan Barba.

El Campionat de Golf Platja del passat dia 13 d’octubre va comptar amb la participació de 26 esportistes que varen aportar 10 euros cadascun en concepte d’inscripció i que ha permès fer ara aquesta donació solidària.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat