Palamós fa una crida per a sumar els voluntaris que són necessaris al municipi, per a participar en el Recapte d’Aliments

Palamós se suma un cop més al Recapte d’Aliments que en aquesta ocasió es durà a terme els dies 24, 25 i 26 de novembre.

Aquesta nova acció solidària tindrà lloc en un total de vuit supermercats del municipi, concretament: Aldi, Bonàrea, Caprabo, Condis, Coaliment, Esclat, Sorli Discau i Spar.

La campanya és una iniciativa de la Fundació Banc dels Aliments, i a Palamós és coordinada per l’Àrea de Cooperació i Solidaritat de l’Ajuntament de Palamós.

L’organització del Recapte d’Aliments fa una crida a la societat palamosina per tal d’aconseguir la participació dels voluntariat necessaris, que repartit durant els tres dies i en els diversos torns previstos, assegurin cobrir amb garantia els supermercats participants.

A cada punt de recollida es necessitarà un conjunt d’unes 12 persones voluntàries cadascun dels tres dies programats, que per grups i en torns de 4 hores, ajudin a comunicar la campanya i a recollir els aliments.

La Fundació del Banc dels Aliments proporcionarà una samarreta identificativa de la campanya a cada voluntari que utilitzarà durant el seu torn. També es comptarà amb una assegurança per a cadascun dels voluntaris participants.

Inscripcions de voluntaris/es

Amb l’objectiu de poder comptar amb el màxim nombre de persones que garanteixin la realització del recapte, s’ha iniciat una campanya de captació de voluntaris i voluntàries. Les persones interessades a formar part d’aquest voluntariat es poden adreçar fins al 23 de novembre, al web d’inscripcions del voluntariat que ha posat en marxa La Fundació del Banc dels Aliments: gr.bancdelsalimentsgirona.org.

Cada voluntari/a es podrà apuntar a més d’un punt de recollida i a més d’un torn. No s’acceptaran inscripcions de menors de 16 anys, que únicament podran constar com acompanyants d’un adult.

Dotació de més aliments per a l’EDAP-Albert Castejón

Tots els productes que es recullin al municipi durant aquesta campanya, es destinaran l’Espai de Distribució d’Aliments-Albert Castejón (EDAP), que s’ubica a Palamós.

Aquests aliments es lliuraran a les famílies que ho requereixin mitjançant criteris baremats prèviament pels tècnics de l’Àrea d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament de Palamós.

L’Espai de Distribució d’Aliments-Albert Castejón (EDAP), es troba ubicat al número 20 del carrer de Mas Guàrdies, a Palamós.

Aquests serveis tenen com a objectiu avançar i consolidar la feina que les institucions públiques i les ONG’s realitzen envers les persones que es troben en situació de pobresa i exclusió social, ampliant el nivell de cobertura de les necessitats bàsiques primàries i reforçant la dimensió promocional i educativa amb les famílies i el treball en xarxa.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Acció Social

Relacionades per entitat