Palamós fa una crida per aconseguir voluntaris que participin en el Recapte d’Aliments que es durà a terme els dies 3 i 4 de juny

Palamós se suma un cop més al Recapte d’Aliments que en aquesta ocasió es durà a terme concretament els dies 3 i 4 de juny.

Aquesta nova acció solidària que en aquesta ocasió té com eslògan “La fam no fa vacances”, tindrà lloc en els diferents supermercats de la vila.

La campanya és una iniciativa de la Fundació Banc dels Aliments de Girona, i a Palamós és coordinada per les entitats que formen la Taula Palamós Solidari amb la col•laboració de l’Àrea de Cooperació i Solidaritat de l’Ajuntament de Palamós.

Campanya de captació de voluntaris
Amb l’objectiu de poder comptar amb el màxim nombre de persones que garanteixin la realització del recapte, la Taula Palamós Solidari i el Departament de Cooperació i Solidaritat, han iniciat a la vila una campanya de captació de voluntaris i voluntàries.

Les persones interessades en poder col•laborar com a voluntaris/es l’organització els ubicarà en els diversos torns previstos en els supermercats participants, i d’aquesta manera cobrir les franges horàries de divendres a la tarda i dissabte al matí (en aquesta ocasió no és previst allargar el recapte a la tarda de dissabte).

A cada punt de recollida es necessitarà un conjunt mínim d’unes 12 persones voluntàries, que per grups i en torns de 3 o 4 hores, ajudin a comunicar la campanya i a recollir els aliments.

La Fundació del Banc dels Aliments proporcionarà una armilla identificativa de la campanya a cada voluntari que utilitzarà durant el seu torn. També es comptarà amb una assegurança per a cadascun dels voluntaris participants.

Inscripcions dels voluntaris
Les persones interessades a formar part d’aquest voluntariat es poden adreçar fins a l’1 juny, al Punt Jove de Palamós, carrer de Santa Marta, 6 (situat davant l’aparcament de la Cooperativa) on caldrà omplir la butlleta d’inscripció. Es pot demanar més informació mitjançant l’adreça cooperacioisolidaritat@palamos.cat, o bé al telèfon 972 313739.

Dotació de més aliments per a l’EDAP
Tots els productes recollits durant aquesta campanya es destinaran l’Espai de Distribució d’Aliments-Albert Castejón (EDAP), que s’ubica a Palamós.

Aquests aliments es lliuraran a les famílies que ho requereixin mitjançant criteris baremats prèviament pels tècnics de l’Àrea d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament de Palamós.

L’Espai de Distribució d’Aliments-Albert Castejón (EDAP), es troba ubicat al número 20 del carrer de Mas Guàrdies, a Palamós.

Aquests serveis tenen com a objectiu avançar i consolidar la feina que les institucions públiques i les ONG’s realitzen envers les persones que es troben en situació de pobresa i exclusió social, ampliant el nivell de cobertura de les necessitats bàsiques primàries i reforçant la dimensió promocional i educativa amb les famílies i el treball en xarxa.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/04/2024

Relacionades per entitat