Palamós habilita un bus llançadora gratuït per facilitar l’accés al centre durant els dies de la Festa Major del municipi

L’Ajuntament de Palamós habilitarà, un any més, un bus llançadora gratuït, pensat especialment per a tots els visitants que durant els propers dies es desplaçaran a Palamós amb motiu de la Festa Major de la vila.

Aquest servei es durà a terme el dissabte dia 23, diumenge 24 i dimarts 26 de juny, entre les 19 i les 01 h, enllaçant els aparcaments gratuïts ubicats a la ronda de l’Est (vial del port) amb la zona de la Planassa, concretament davant l’aparcament de la llotja del port pesquer del municipi.

Els recorreguts que durà a terme aquest bus llançadora, d’anada i tornada, es realitzaran cada vint minuts des de l’aparcament de la ronda de l’Est (giratori del carrer de Roqueta) i la zona de la Planassa, amb una parada intermèdia a l’alçada del giratori ubicat en l’encreuament amb la carretera de La Fosca (davant del càmping Palamós).

Aquesta mesura permet als visitants estacionar en els aparcaments perifèrics fent posteriorment, de manera gratuïta i amb comoditat, el seu desplaçament al centre mitjançant el bus. Amb aquest servei també es fomenta la reducció del nombre de vehicles que circulen per la zona més cèntrica de la vila durant els períodes de la Festa Major de més alta activitat.

Festa Major de Palamós 2018
Els actes centrals de la Festa Major de Palamós tenen lloc, com és tradicional, del 23 al 26 de juny. Seguint la dinàmica dels darrers anys la nova edició d’aquesta activitat festiva inclourà, cada dia, activitats pensades per al gaudi de tota la família, i organitzades tant pel mateix Ajuntament com per les entitats locals.

Aquestes propostes es complementen amb les més tradicionals, com els concerts de Barraques, la festa de la revetlla a Sant Joan o el castell de focs d’artifici, entre altres.

Dins les activitats del programa cal destacar també aquelles que el procés de participació ha anat sumant en les darreres edicions, com els jocs d’aigua, les animacions de carrer, demostracions de pintura o els concerts que es programen cada dia amb un ventall d’estils ben diversos pensats per a tots els públics.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat