Palamós ho té tot a punt per encetar una nova edició del festival de dansa contemporània i patrimoni ONADAnce

El Festival ONADAnce de Palamós té la vocació de donar visibilitat i unir dos elements culturals: la dansa contemporània i el patrimoni local. El projecte és iniciativa de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palamós i té la direcció artística de la companyia de dansa palamosina CobosMika Company.

L’ONADAnce es presenta amb tres eixos vertebradors: els espectacles professionals i les performances; les masterclass dirigides a joves ballarins amb vocació internacional i el Concurs de joves intèrprets de dansa contemporània.

La programació del festival s’encetarà el proper dimecres 4 de juliol i s’allargarà fins diumenge dia 8, amb uns horaris diferenciats: els matins, de 10 a 12 h al Teatre La Gorga, es farà la part de formació per a professionals de la dansa amb vocació internacional i, els vespres a les 20.30 h, els espectacles oberts a tothom en diferents espais del municipi.

Calendari ONADAnce 2018
El primer dia del festival serà dimecres 4 de juliol, amb la companyia Us back in town, amb Laura Alcalà i Emma Riba, que oferiran al matí la primera masterclass del festival i, a les 20.30h, l’espectacle “A la panxa del bou”, que serà gratuït, obert a tothom i tindrà lloc a la plaça de la Roda.

Dijous 5 de juliol, la masterclass serà impartida per Peter Mika, de la companyia palamosina CobosMika, i al vespre, el Museu de la Pesca acollirà la performance “Mareas” amb un itinerari dansat pel museu.

Divendres 6 de juliol, a les 20.30 h, el Teatre La Gorga acollirà l’espectacle “Cartoon” de la cia. Anton Lachky Company, un conte surrealista i ple d’energia, recomanat a partir de 6 anys.

Dissabte 7, al matí, Anton Lachky Company amb Àngel Duran impartiran la masterclass de contemporari i velocitat i, al vespre es durà a terme el IV Concurs per a joves intèrprets de dansa contemporània, que tindrà lloc al Teatre La Gorga i estarà obert a tothom amb entrada gratuïta.

Diumenge 8 de juliol s’impartirà l’última masterclass del festival a càrrec de Clara Pons i Lluc Fruitós de Brodas Bros, amb la disciplina de hip-hop.

El darrer dels espectacles professionals inclosos dins el festival ONADAnce 2018 tindrà lloc el mateix diumenge a les 20.30 h, al Parc del Convent dels Agustins. La cia. Brodas Bros i Kukai Dantza presentaran l’espectacle “Topa”, que serà gratuït i obert a tothom.

Les entrades pels espectacles es poden adquirir a www.lagorga.cat, a les oficines de Cultura de l’Ajuntament de Palamós (Centre Cultural La Gorga, carrer Ave Maria 3, 2n pis) i una hora abans a la taquilla.

Per a més informació us podeu adreçar a les Oficines de Cultura o trucar al 972 602 330 de dilluns a divendres de 9 a 15 h.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat