Palamós ho té tot a punt per rebre 26 equips de 7 països a la segona edició del Beach Water Polo Costa Brava

La platja Gran de Palamós ha acollit aquest matí la presentació oficial de la segona edició del torneig internacional Beach Water Polo Costa Brava, organitzat per l’acadèmia internacional de waterpolo BIWPA i amb el suport de l’Ajuntament de Palamós, que tindrà lloc en aquest mateix espai del litoral palamosí els propers dies 31 d’agost, 1 i 2 de setembre.

L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde de Palamós, Lluís Puig, la directora general de BIWPA, Cristina Marín, el coordinador d’aquest esdeveniment esportiu, Joel Esteller, i el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palamós, Emili Colls.

La segona edició d’aquest torneig creix respecte la primera, amb un total de 26 equips participants provinents de 7 països que es donaran cita a la platja Gran de Palamós, la qual comptarà enguany amb dos camps de joc.

Equips catalans com el vigent campió, el Club Natació Catalunya, o el CN Martorell, el CN Poble Nou o el CN Barcelona competiran juntament amb equips de la resta de l’Estat com el Náutico de Vigo o el CD Fortuna de Sant Sebastià. També seran presents al torneig una vintena d’equips estrangers provinents de França, Països Baixos, Bèlgica, Suïssa, Regne Unit i Suècia.

Zona de competició i village
Una de les novetats de l’edició d’enguany és la incorporació d’un segon camp de joc que, tal i com es va fer en la passada edició, estaran situats en un espai a l’aigua a pocs metres de distància de la platja perquè el públic assistent pugui seguir de manera còmode cada partit.
A banda de la zona de joc, a l’àmbit de la sorra de la platja hi haurà situada una zona de village amb carpes, taules i servei de bar per al públic en general.

Paral·lelament, i en la línia d’integrar l’esdeveniment esportiu a tota la vila, BIWPA ha arribat a un acord amb Fecotur, l’Associació per al Foment Empresarial del Comerç i Turisme de Palamós, que durant els dies de torneig organitza la botiga al carrer a l’Avinguda Onze de Setembre amb la presència de negocis locals. Alguns d’aquests comerços tindran presència també al Beach Water Polo Costa Brava oferint lots de productes que se sortejaran entre els participants del torneig.

Partit de les estrelles
El dissabte 1 de setembre, coincidint amb el segon dia de competició del Beach Water Polo Costa Brava, se celebrarà un partit amb estrelles del panorama mundial del waterpolo. Ja han confirmat la seva participació en aquest partit els tres subcampions d’Europa amb la selecció espanyola Alberto Munárriz, Fran Fernández i el porter Edu Lorrio. Jugadors de la Divisió d’Honor masculina com Víctor Flores, Adrià Delgado o Roc Ferrer també s’hi sumaran.

Abans d’aquest partit, es disputarà un encontre amistós en el que podran participar-hi tots aquells jugadors que hagin estat presents en els tallers d’iniciació al waterpolo que s’han impartit durant el mes d’agost. Aquests tallers han estat, també, una de les novetats de l’edició 2018, amb els quals l’organització ha volgut donar a conèixer el waterpolo a la ciutadania.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat