Palamós i Calonge organitzen conjuntament una jornada d’esquí adreçada als joves

Les àrees de Joventut dels ajuntaments de Palamós i de Calonge-Sant Antoni organitzen conjuntament “l’Esquiada Jove”, una jornada d’esquí adreçada als joves d’ambdós municipis que vulguin gaudir durant el proper mes de febrer de l’esport de la neu i a un preu molt assequible.

La proposta tindrà lloc el diumenge 3 de febrer a l’estació d’esquí de La Masella, on durant tot el dia els joves participants a l’activitat podran compartir l’experiència d’aquest esport d’hivern.

El preu de “l’Esquiada Jove” és de 43 euros per persona i inclou el viatge d’anada i tornada en autocar, el forfet de la jornada i l’assegurança.

Inscripcions
Els joves que vulguin participar-hi ja poden fer la seva inscripció al Punt Jove de Palamós (c/ de Santa Marta, 6) o a l’Espai Jove de Calonge (c/ de Cervantes, 2), les places són limitades i se seguirà l’ordre estricte d’inscripcions fins a exhaurir la capacitat prevista.

Els menors d’edat que vulguin sumar-se a “l’Esquiada Jove” caldrà que el dia de l’activitat siguin acompanyats per una persona major de 18 anys.

Els participants a aquesta activitat també tenen la possibilitat de llogar el material d’esquí necessari a una botiga especialitzada de Palamós beneficiant-se de descomptes especials.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat