Palamós i la pescaturisme protagonistes de la nova campanya de promoció turística de Catalunya

El municipi de Palamós ha estat escollit per l’Agència Catalana de Turisme de la Generalitat per a la gravació d’un dels cinc espots publicitaris que s’han elaborat per a la promoció del destí Catalunya tant pel mercat interior com per l’exterior. L’objectiu d’aquests anuncis és el de donar a conèixer Catalunya d’acord amb diverses experiències, singulars i autentiques, que es poden realitzar arreu del territori, i en el cas de Palamós, vinculat a la pescaturisme.

La filmació dels cinc espots publicitaris ha estat realitzada pel destacat director de cinema català, Cesc Gay, que recull en cadascun d’ells una petita història que serveix de fil conductor per mostrar els protagonistes vivint algunes de les moltes experiències turístiques que ofereix Catalunya, amb l’objectiu d’incentivar la prescripció entre els turistes potencials i la fidelització entre aquells turistes que ja coneixen la destinació catalana.

En el cas de l’anunci de Palamós (escasateva.catalunya.com) aquest presenta dues joves que viuen l’experiència d’una jornada de pescaturisme a bord de l’embarcació palamosina Germans Gras, anomenada a l’espot La Lola. La gamba de Palamós hi és present i les seqüències inicials i finals de l’anunci són les de l’embarcació sortint o entrant a port amb la imatge típica del campanar i el nucli antic al fons.

Aquest anunci es va enregistrar el passat 18 de maig a Palamós i durant el seu metratge es combinen les imatges d’activitat a l’embarcació de les dues protagonistes, participant amb tota la tripulació d’una jornada de pesca, amb frases representatives de l’experiència: la llum, la brisa, les persones o el gust de mar, finalitzant amb l’eslògan “Catalunya és casa teva”.

La campanya, en els seus formats de televisió, premsa, publicitat exterior i digital, es va estrenar ahir, 15 de juny, i és adreçada a reforçar els mercats domèstic, de proximitat espanyol i europeu, amb un èmfasi especial al Regne Unit.

A banda de Palamós i del pescaturisme, la resta de les experiències que protagonitzen els quatre espots restants són: l’enoturisme al Bages (Paisatges Barcelona), turisme familiar a l’Ametlla de Mar (Terres de l’Ebre), taller de castellers a Vilafranca del Penedès (Costa Barcelona), i turisme actiu i d’aventura al Pallars Sobirà (Pirineus).

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/04/2024

Relacionades per entitat