Palamós implica ciutadania i entitats en les polítiques locals de sostenibilitat

Des de l’Ajuntament de Palamós es treballa en el projecte d’alineament de les polítiques locals als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i l’Agenda 2030 de Nacions Unides.

L’objectiu d’aquest projecte és el de fer de Palamós un municipi més sostenible, però per això es requereix també la implicació i el compromís de la ciutadania local.

“Per un Palamós més sostenible”
En aquesta línia s’han programat dos tallers Informatius que tindran lloc dilluns dia 7 i dimarts 8 de novembre. Aquestes sessions porten el nom de “Per un Palamós més sostenible”, on es donaran a conèixer els Objectius de Desenvolupament Sostenible i l’Agenda 2030 de Nacions Unides.

El dilluns, 7 de novembre, el taller és adreçat a la ciutadania en general, i tindrà lloc a partir de les 18:30 h, a la sala d’actes de la Casa del Mar (plaça de la Catifa, 3, 1r pis).

La sessió programada per l’endemà, 8 de novembre, es durà a terme a la sala polivalent de les Galeries Carme (C/ de Dídac Garrell, 10, 1r pis), també a les 18:30 h, però en aquest cas serà adreçada exclusivament a les entitats i associacions locals.

Aquests tallers estarán dirigits per professionals especialitzats, que recolliran els resultats de la jornada i del debat, per incloure’ls en l’informe d’alineament als ODS local.

Camí cap al 2030
Palamós treballa en el desenvolupament sostenible futur del municipi, projectant les accions transformadores que calen per fer-lo realitat el 2030. En aquest camí el personal tècnic municipal també ha assistit a tallers sobre implementació dels ODS en ciutats mitjanes, on s’ha impartit formació i assessorament específic.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat