Palamós informa la ciutadania del pressupost municipal de 2018 amb l’edició d’un llibret que es distribueix a tots els domicilis

L’Ajuntament de Palamós ha iniciat aquesta setmana la distribució per als domicilis de la vila d’un total de 10 mil llibrets informatius (un miler més es repartirà des dels diversos serveis municipals) del pressupost municipal de 2018, seguint la línia dels editats els darrers dos anys.

Aquest document mostra de manera resumida i planera els ingressos i despeses municipals, així com a les inversions previstes per aquest any a la vila. El llibret inclou també codis QR on poder consultar en línia, tant el pressupost municipal com les ordenances municipals 2018.

L’objectiu d’aquesta proposta és la de donar a conèixer de primera mà a la ciutadania i de manera transparent, com es canalitza l’administració dels recursos econòmics de la vila, així com el finançament de projectes i dels serveis municipals.

L’Ajuntament de Palamós va aprovar a principis del passat mes d’octubre el pressupost municipal de 2018 que puja a un total de 23.210.200 euros, amb 1.640.000 euros destinats a inversions, dels quals 85.000 € seran executats a proposta i votació de la ciutadania.

“Palamós amb veu i vot”
Per a poder decidir el destí d’aquests 85.000 € l’Ajuntament ha iniciat la campanya “Palamós amb veu i vot” i junt amb el document informatiu del pressupost, s’adjunta també un tríptic mitjançant el qual els ciutadans poden votar diverses propostes, entre un total de vint, que giren entorn de projectes de manteniment i millora dels equipaments, l’urbanisme, la mobilitat o la millora de l’espai públic del municipi.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp